کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خصوصیت های گوناگونی داشته و در نتیجه تاثیرات متفاوتی را بر انسان دارند. به همین دلیل می توان با دقت در انتخاب نوع ماده غذایی در موارد مختلف بهترین نتیجه . . .
طرز تهیه كلم پلوی شیرازی با گوشت شترمرغ لقمه: کلم پلو یکی از انواع غذای ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران به شیوه های مختلف طبخ می شود.
نمایشگاه سفره های افطاری با نگاهی برون مرزی برپا می‌شود این نمایشگاه از دو بخش اصلی ویژه عکس های مربوط به ایران و جنبی با عکس هایی از پاکستان و قطر از 17 نیرماه در گالری 1 خانه عکاسان برپا خواهد شد.
جزئیات طرح استریلیزه کردن شیر با استفاده از پلاسما لقمه: پژوهشگران مرکز فیزیک پلاسما واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد در فاز آزمایشگاهی موفق به طراحی و ساخت دستگاه برای از بین بردن میکروارگانیزم های شیر با استفاده از پلاسما جت شدند.
نوشیدنی های مناسب برای کاهش وزن لقمه: راز کاهش وزن، این نیست که تنها به محتویات بشقاب غذا نگاه کنید. نوشیدنی های محبوب زیادی هستند که به دلیل وجود کربوهیدرات فراوان، کار را خراب می کنند. برخی آبمیوه ها و نوشابه های انرژی زا از این ج . . .
زندگی را با این مواد خوش طعم کنید لقمه: افزودن ادویه به غذا می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را کاهش دهد. این طعم‌دهنده‌ها نتایج تحقیقی در دانشگاه جورجیا نشان می‌دهد که منبع مهمی از اسیکر بولدیک‌های ضد‌بیماری هستند، ادویه‌های . . .
طرز تهیه دلمه برگ مو لقمه: برگ مو یکی از سبزیجاتی است که هم اکنون در بازار موجود است و دلمه آن نیز بسیار مورد علاقه مردم ایران است.
صفحه 1641 از 1753  اول  قبلی   1636    1637    1638    1639    1640    1641    1642    1643    1644    1645    1646   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت