صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
پیتزای ۲ کیلومتری جهان در ایران طبخ میشود
پروژه پخت طولانی ترین پیتزای دنیا با ثبت در کتاب رکوردهای گینس ۷ تا ۱۰ شهریور در کیش انجام میشود.
استقبال از ماه مبارک رمضان/
صفهای طولانی برای مرغ 4650 تومانی
لقمه: توزیع مرغ گرم دولتی به قیمت 4650 تومان در نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا، اگرچه استقبال مردم را به دنبال داشته اما منجر به تشکیل صفهای طولانی و نوبتبندی برای دریافت این کالا شده است.
استقبال از ماه مبارک رمضان/
گزارش تصویری نمایشگاه "طرح ضیافت" عرضه مواد غذایی در مصلی
لقمه: در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان نمایشگاه طرح ضیافت، عرضه مستقیم محصولات غذایی در مصلای تهران برگزار شد.
طرز طبخ خوراک گوشت زنجبیلی
لقمه: گوشت یکی از مواد اولیه غذاهای ایرانی است که گوشت را معمولا به صورت آبگوشت، خوراک گوشت و در خورش ها از آن استفاده می کنند. خوراک گوشت زنجبیلی یکی از انواع خوراک های خوشمزه گوشت است.
چرا مایونز چاقکننده است؟
لقمه: بزرگترین آرزوی هر مادر و پدری این است كه كودكش هم رشد طبیعی داشته باشد و هم از گزند بیماریها در امان بماند. با توجه به اهمیت خاص سلامت كودكان، لازم است به تغذیه آنها توجه كافی شود.
بازار میوه و تره بار تهران در یک نگاه
لقمه: بازار میوه و تره بار یکی از اماکنی است که مردم در طول سال مایحتاج خود را تهیه می کنند و از رونق خاصی برخوردار است.
خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند!
غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما موجب بوی بد دهان می شوند و این مشکل بسیاری از افراد است که راهی برای بر طرف کردن آن نمی دانند. در این جور مواقع چه باید کرد؟
صفحه 1636 از 1752
اول
قبلی
1631
1632
1633
1634
1635
1636
1637
1638
1639
1640
1641
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شکلات شیری یا شکلات تلخ!
لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...
این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است
پایگاه خبری لقمه: گزارشها حاکی از آن است که به زو...
کی چی بخوریم؟
لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس
شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
استفتاء از مراجع عظام در مورد حکم روزه داری و کرونا
پایگاه خبری لقمه: برخی از مراجع تقلید در این باره دیدگاههای خود را در مورد حکم شرعی روزه گرفتن در روزهای شیوع کرونا اعلام کردند.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی
متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل میشود اما در موارد زیادی گوشتهای یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش میروند.
خاصیتهایی كه پاستیل ندارد
پاستیل از تنقلاتی است كه با شكلهای متنوع و رنگهای فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كشسان منحصربهفرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرفكننده ایجاد میكند كه در همه جنسهای این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمیتوان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگیها نمیتواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است