شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه باقلوای ارمنی
لقمه: باقلوای یزد و قزوین را تقریبا همه ما ایرانیها چشیدهایم كه عمدتا با مغزهای بادام، پسته و عطر هل تهیه میشوند. در ارمنستان داخل باقلوا را با گردو پر كرده و از میخك برای عطر و طعم آن استفاده می . . .
خوزستان و غذاهای نوروزی
لقمه: خوزستان سرزمین چهار فصل، مینیاتور تنوع قومی در کشور است که محل تلاقی فرهنگهای مختلفی است که در عین تاثیر پذیری متق . . .
تاثیر اسلام بر نوروز
نوروز تحویل است نه تحول و به قول مرحوم آیت الله طالقانی، اسلام دین تحول و دگرگونی، جنبش و انقلاب و انسانی است، ولی نوروز، روز تحویل است که باید ما به تحول تبدیل کنیم، یعنی نوروز فقط تحویل دو پدیده ماد . . .
شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه سمنو
لقمه: سمنو یکی از دسرهای سنتی ایرانی و ویژه سفره هفت سین نوروزی است. ماده شیرین کننده سمنو شیرهای است که از خرد کردن جوانه گندم گرفته میشود.