خستگی ناپذیریِ مادری کارآفرین/ از نانوایی تا کارخانه‌داری پایگاه خبری لقمه: رقیه ذاکری ماجرای تلاشش از اداره نانوایی پدری تا تاسیس کارخانه صنایع غذایی و اداره یک سازمان مردم نهاد را در برنامه نفس تشریح کرد.
نارضایتی گردشگران خارجی از بهداشت مراکز پذیرایی ایران/نسبت به گردشگری غذایی بی توجهیم پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهشی که از سال ۱۳۹۸ مسائل و دغدغه‌های گردشگران خارجی را مورد پایش و رصد قرار داد، حاکی از آن است که ۶۷ درصد از گردشگران خارجی که درصد بالایی را شامل می‌شود، به هیچ عنوان از و . . .
تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص تغذیه سالم قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن جهت مقابله با این ویروس به ارائه نکاتی پرداخت.
تلاش برای واردات واکسن ویژه کودکان/ پیگیری واردات واکسن از منابع اروپایی پایگاه خبری لقمه: رئیس جمعیت هلال احمر گفت: در حال بررسی واکسن ویژه گروه‌های خاص و اطفال هستیم و تلاش می‌کنیم واکسن‌های مناسبی برای این گروه تهیه و به کشور وارد کنیم.
دلایل افزایش قیمت جوجه یک روزه/ تصمیم ستاد تنظیم بازار برای جوجه پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی تولید کنندگان جوجه یک روزه با بیان دلایل افزایش قیمت جوجه یک روزه گفت: ستاد تنظیم بازار احتمالا در روزهای آینده قیمت هر قطعه جوجه را 6000 تومان اعلام خواهد کرد.
حباب کاذب قیمت برنج در بازار حاکم شد پایگاه خبری لقمه: نایب‌رئیس انجمن برنج گفت: امسال تولید پرمحصول برنج در شمال خوب بوده و کشاورزان برنج را با قیمت بالا نمی‌فروشند بلکه حباب کاذب قیمتی توسط دلالان به وجود می‌آید.
تست تشخیص کرونا رایگان شد پایگاه خبری لقمه: دبیرخانه شورای‌ عالی بیمه سلامت با ارسال نامه‌ای، رایگان شدن خود پرداخت (فرانشیز) تست تشخیصی کووید ۱۹ را به مراکز درمانی و تشخیصی کشور اعلام کرد.
صفحه 182 از 1757  اول  قبلی   177    178    179    180    181    182    183    184    185    186    187   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هویج کلسترول بد را کاهش می‌دهد مزایای هویج بسیار هستند از جمله برای دستگاه گوارش ...

  ظروف یکبار مصرف مناسب با مواد غذایی گرم کدامند؟ در ایام ماه محرم و صفر که بازار نذری داغ است، ظروف...

  بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه 100 سال عمر ‌کنیم؟ «الهی پیر شی مادر!» حتما شما هم بارها و بارها این دعا را از زبان مادربزرگ‌ها و مادرها شنیده‌اید. همه دوست دارند که عمر طولانی و در سلامت کامل داشته باشند. اما هر کسی این بنیه را ندارد.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
خوراک‌هایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟ باکتری‌ها با تمام راه‌حل‌های ما برای از بین رفتن، مبارزه می‌کنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگ‌ومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی می‌کنند.
تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود پایگاه خبری لقمه: تحلیل رستوران‌های رقیب می‌تواند برای شما فرصتی باشد تا تحقیقات بازار را بهبود بخشید.