چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست پایگاه خبری لقمه: نمی‌توان گفت که خود ابتلا به کووید، منجر به این بیماری می‌شود، بلکه تجویز داروهایی که برای درمان کووید پیشرفته می‌دهیم و سیستم ایمنی را تضعیف می‌کنند، منجر به این موضوع می‌شوند.
روز سیاه کرونایی/ فوت ۷۰۹ بیمار مبتلا به کرونا در یک روز پایگاه خبری لقمه: وزارت بهداشت با اشاره به فوت ۷۰۹ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در شبانه روز گذشته، مجموع جانباختگان این بیماری را ۱۰۳ هزار و ۳۵۷ نفر اعلام کرد.
در شب نشینی یکم شهریور مطرح شد: سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند پایگاه خبری لقمه: گلریز گفت: در صنعت هتلداری و آشپزی نیاز به نیروهای تربیت شده متخصص داریم بنابراین می طلبد تا اگر بچه ها علاقه به آشپزی دارند خانواده ها اجازه دهند در مقاطع بالا در این رشته تحصیل کنن . . .
فروش موفق زعفران خرید حمایتی سال ۱۳۹۹ در بورس کالای ایران پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی از عرضه زعفران خرید حمایتی سال ۱۳۹۹ در بورس کالای ایران خبر داد و گفت: این محصول به صورت نقدی و با قیمت خوب به فروش رفت.
دارخوین شادگان دارای شهرک تخصصی فرآوری خرما می شود رییس اتاق بازرگانی اهواز از جزپیات احداث شهرک تخصصی فرآوری خرما در منطقه دارخوین شادگان با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی سخن گفت.
برگ بو برای لاغری فوری پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که گنجاندن آن در رژیم غذایی می تواند سلامتی را به ارمغان آورد.
یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی در دوران نقاهت کاهش می‌یابد، به همین دلیل مراقبت‌های تغذیه‌ای در این دوران بسیار ضروری است.
صفحه 180 از 1753  اول  قبلی   175    176    177    178    179    180    181    182    183    184    185   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

  خوردن میوه برای بیماران کلیوی مفید است پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند افزودن میوه و...

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
ماست، بمب کلسیم کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این‌که ماست یک منبع عالی کلسیم است، افزود: یک بسته 250 گرمی ماست حاوی یک سوم میزان کلسیم لازم روزانه است.