صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
پیش نویس چهار سند امنیت غذایی بررسی شد
پایگاه خبری لقمه: پیش نویس چهار سند امنیت غذایی در جلسه هماهنگی شورای عالی سلامت که ریاست ان برعهده رییس جمهور است، مورد بررسی قرار گرفت.
میزان نمک بربری بالاتر از بقیه نانهاست
پایگاه خبری لقمه: رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد که بر اساس پژوهشی، میزان نمک در نان بربری بیشتر از سایر نانها است.
کاهش تورم مواد غذایی در عین افزایش قیمتها!
پایگاه خبری لقمه: آمارهای رسمی از نزولی شدن نرخ تورم خوراکیها و آشامیدنیها خبر میدهد اما این در حالی است که با افزایش قیمت مواد غذایی و اقلام مصرفی مردم در بازار روبروییم.
لقمه گزارش میدهد؛
تب کریمه کنگو را چطور ریشهکن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری
پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری هایی که در این فصل بروز می کنند هستیم اما یکی از مهلک ترین آنها تب کریمه کنگو است که با رعایت موارد و نکات بهداشتی و تغذیه ای قابل کنترل است.
انتصاب قائم مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی
پایگاه خبری لقمه: وزیر صنعت، معدن و تجارت حسین مدرس خیابانی را به عنوان قائم مقام خود در امور بازرگانی منصوب کرد.
راهکارهای مبارزه با پوکی استخوان
پایگاه خبری لقمه: در اینفوگرافی زیر می توانید راهکارهایی را برای داشتن استخوان های سالم در نظر بگیرید.
کلسترول با گوشت سفید هم بالا میرود!
پایگاه خبری لقمه: محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف گوشت قرمز و گوشت سفید نظیر مرغ به یک اندازه بر میزان کلسترول خون تاثیر دارند.
صفحه 238 از 1753
اول
قبلی
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آرام خوردن و درست جویدن غذا
در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...
درمان و بهبود آفت دهان با تغذیه
آفتهای دهانی (canker sores) زخمهای دردناکی هستند...
معجونی برای شادی و سرخوشی
برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دلچسب ذهنتان...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شکلاتهای تقلبی را از کجا بشناسیم؟
یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت میشود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلبهایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده میشود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزینکردن جانشینهایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
گروه خونی A، زخم معده می آورد!
همه ما تا به حال معده درد، مسمومیت، تهوع، استفراغ و سایر مشکلات گوارشی را تجربه کردهایم و میدانیم وقتی معده درد بگیرد تمام فعالیتهای روزمره مان مختل میشود!
بستنی های مسموم کننده کدامند؟
از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوهای، شیری که از انواع بستنیهای تازهوارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمیترین بستنیها هستند، همه و همه دوستداشتنیاند! اصلا کسی را در اطراف خود میشناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
چرا بی دلیل چاق می شویم؟
شاید شما هم از افرادی هستید که احساس میکنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر مینمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است