جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک پایگاه خبری لقمه: در این مراسم۱۷۰ نفر از دانشجویان رشته هتلداری دانشکده مدیریت واحد با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند.
در دومین جشنواره گردشگری خوراک مطرح شد: پگاه به ایده‌های جدید در حوزه تولید محصولات عملگرا و گسترش محصولات لبنی جایزه می دهد پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل صنایع شیر ایران؛پگاه به بهترین پیشنهاد در حوزه محصولات جدید و ایده های خلاقانه در راستای گسترش مصرف شیر و لبنیات جوایزی اختصاص خواهد داد.
معاون وزیر بهداشت اعلام کرد: اصلاح نواقص طرح تحول سلامت/ تقویت خدمات بهداشتی پایگاه خبری لقمه: رییسی گفت: طرح تحول سلامت نتایج خوبی به ویژه در مناطق محروم کشور داشته است، هرچند هیچ برنامه ای بدون نقص نیست و باید این نواقص اصلاح شود.
حجت نظری: مردم تهران شهرشان را در صفحات مجازی تبلیغ کنند پایگاه خبری لقمه: یک عضو شورای شهر تهران گفت: مردم تهران باید جاذبه‌های این شهر را ببینند و در صفحات مجازی خود معرفی کنند تا بتوانیم تهران از معبر به مقصد گردشگری تغییر دهیم.
کافه‌ها؛ جذابیت بزرگ گردشگری در تهران پایگاه خبری لقمه: رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت: با توجه به قدمت کافه‌ها در تهران و بار معنایی که در این شهر دارند محفل خوبی برای حوزه گردشگری هستند.
جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: آقامحمدخانی، دبیر انجمن ملی خوراک و نوشیدنی ایران گفت: ایرانی‌ها سه دوره در المیپاد قهوه و دو بار در مسابقه جهانی هنر طراحی روی قهوه شرکت کرده‌اند.
ماشین‌سازی بدون دانش روز یعنی درجا زدن….. ما در ایران عادت داریم به نخبگان و خبرگان خود افتخار کنیم و این موضوع در صنعت اغلب در مقابل سواد و تخصص قرار می‌گیرد و باعث دوری از مطالعه و تفکر عمیق می‌شود. گاهی احساس می‌شود حل معادلات مکانیکی و ال . . .
صفحه 252 از 1753  اول  قبلی   247    248    249    250    251    252    253    254    255    256    257   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قار...

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دانه ای خوش طعم و موثر در درمان بیخوابی اگر شما هم مشکل بیخوابی دارید با این دانه خوش طعم آن را به راحتی درمان کنید.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
آشنایی با رژیم‌های لاغری و کاهش وزن منسوخ متأسفانه خیلی وقت‌ها کاهش وزن و لاغری همه خواب و خوراک فرد می‌شود و به کلی فراموش می‌کند که سلامتی و زنده بودن چیزی فراتر از چاقی و لاغری است.