صادرات ۱۰ درصد فرآورده های لبنی نیشابور به خارج از کشور پایگاه خبری لقمه: مدیر جهادکشاورزی نیشابور از صادرات ۱۰ درصد فرآورده های لبنی این شهرستان به خارج از کشور خبر داد.
استفاده از میان وعده‌های چرب و شور در سفر ممنوع پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه گفت: مسافران تابستانی برای پیشگیری از مسمومیت در سفر، از رستوران‌های معتبر که نکات بهداشتی و غذایی را رعایت می‌کنند، استفاده کنند.
تزریق واکسن آنفلوآنزا برای چه کسانی توصیه می شود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی با اشاره به اینکه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوآنزا اول پاییز است،‌گفت: دارویی که تاریخ وکارخانه سازنده آن مشخص نباشد و اصالت آن توسط وزارت بهداشت . . .
نامه‌نگاری محرمانه به وزیر در پی گرانی قیمت مواد اولیه بطری پایگاه خبری لقمه: محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت با پیشنهادات معاون امور صنایع و مدیرکل صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی در نامه‌ای محرمانه به در مورد ساماندهی وضعیت تامین مواد اولیه بطری موافق . . .
نایب رییس جامعه هتلداران ایران: قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد پایگاه خبری لقمه: محمدعلی فرخ مهر گفت: امسال قیمت‌ هتل‌ها ثابت بوده و هیچگونه تخفیفی از سوی اتحادیه ابلاغ نمی‌شود اما هرکدام از هتل‌ها برای جذب مسافران تخفیف‌هایی درنظر گرفته‌اند.
۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها پایگاه خبری لقمه: سفید کردن دندان با ۶ راهکار خانگی و بدون هر گونه ترفند گران قیمت و پر دردسر امکان پذیر است.
قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید پایگاه خبری لقمه: مصرف مواد غذایی غنی از فیبر یکی از راه‌های کنترل دیابت است. تحقیقات نشان می‌دهد فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی روند افزایش قند خون را کند می‌کند.
صفحه 249 از 1753  اول  قبلی   244    245    246    247    248    249    250    251    252    253    254   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نگذارید بدنتان ترشی بیندازد حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛...

  رازهایی درباره فست فودها! شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...

  روش تشخیص ماهی تازه از کهنه سبزی‌پلو با ماهی را نمی‌توان غذای ملی ایرانی دانست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.
با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید! تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.