زعفران ایران شناسنامه دار می شود پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر و مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهادکشاورزی گفت: زعفران کشور به رغم پیشینه 3 هزار ساله بی هویت است و با تهیه شناسنامه در حقیقت به دنبال معرفی طلای سرخ کشورمان در جهان هستیم . . .
آغاز خرید حمایتی زعفران از کشاورزان پایگاه خبری لقمه: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: خرید حمایتی زعفران با هدف حمایت از کشاورزان و جلوگیری از زیان آنهان در این استان آغاز شد.
قرارداد ایجاد گاوداری صنعتی هولشتاین یکشنبه در آفریقای جنوبی نهایی می شود پایگاه خبری لقمه: معاون برنامه ریز و توسعه اقتصادی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: قرارداد نهایی مشارکت در ایجاد یک گاوداری صنعتی با فناوری گاو هولشتاین ایرانی در آفریقای جنوبی عملیاتی می شود.
برداشت زرشک در خراسان جنوبی پایگاه خبری لقمه: بیش از ۹۸ درصد زرشک کشور در خراسان جنوبی تولید می‌شود و با وجود اینکه ایران اولین تولیدکننده زرشک در جهان است اما اولین صادرکننده آن نیست. یکی از علت‌های این امر معرفی نشدن توانایی ا . . .
کارگاه ساخت ظروف مسی پایگاه خبری لقمه: ظروف مسی یکی از کهن ترین صنایع دستی ایران است. اشیا و ظروف مسی دست ساز از زمانهای دور مورد استفاده خانواده های ایرانی بوده است. پیشینه مسگری در ایران حداقل به پنج هزار سال پیش می‌رسد . . .
رییس کمیته پدافند غیر عامل وزارت بهداشت منصوب شد پایگاه خبری لقمه: با حکمی از سوی دکتر سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی ، دکتر پیر حسین کولیوند، سرپرست سازمان اورژانس کشور به عنوان رییس کمیته پدافند غیر عامل منصوب شد.
مراقبت‌های پس از جرم‌گیری دندان ها پایگاه خبری لقمه: یک دندانپزشک گفت در خصوص جرم‌گیری دندان‌ها، تفاوت سفید کردن دندان‌ها با جرم‌گیری و مراقبت‌های پس از جرم‌گیری توضیحاتی را ارائه داد.
صفحه 337 از 1753  اول  قبلی   332    333    334    335    336    337    338    339    340    341    342   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

  درمان سرماخوردگی با آویشن/ زنان باردار آویشن نخورند یک متخصص گیاهان دارویی با بیان این ‌که درمان سرماخ...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت