هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد پایگاه خبری لقمه: افتتاحیه هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک با حضور جمعی از کارشناسان ستادی و گمرکات اجرایی استان تهران برگزار شد.
پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج در سطح ۷۵۰ هزار هکتار اراضی را در سال‌جاری را پیش بینی کرد.
لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد پایگاه خبری لقمه: جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که علاوه بر جمع‌آوری کمک‌های نقدی، کمک‌های غیرنقدی خیرین را نیز براساس اعلام نیاز مردم جنگ‌زده غزه، لبنان و یمن، شامل اقلام بشردوستانه زیستی و . . .
صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است پایگاه خبری لقمه: سازمان توسعه تجارت ایران‌در بخشنامه ای تداوم ممنوعیت صادرات کره گیاهی (مارگارین) را ابلاغ کرد.
شمالی خبر داد؛ رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی پایگاه خبری لقمه: سرپرست اداره مواد اولیه سازمان غذا و دارو، از رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه های تولید ماده اولیه دارویی در کشور خبر داد.
مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی: ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی گفت: واحدهای شالیکوبی با به‌روز کردن تجهیزات به سمت افزایش ضریب تبدیل شلتوک به برنج رفته‌اند و امروز این ضریب به بیش از ۶۰ درصد رسیده است.
یک استاد دانشگاه مطرح کرد: اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.
صفحه 36 از 1757  اول  قبلی   31    32    33    34    35    36    37    38    39    40    41   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

  ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژ...

  مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌‌ها علیه اسـترس استرس ممكن است همه جا با شما باشد، مثل محیط كار، در هنگام رانندگی، در جشن‌ها و مراسم و یا حتی در منزل و زمانی كه اخبار ناخوشایندی ممكن است از طریق رادیو و تلویزیون به گوشتان برسد، اما در دنیای پرتنش امروز، چه كسانی ممكن است از استرس در امان باشند؟
دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.
میوه های دارای کالری منفی کدامند؟ بعضی از میوه ها قند دارند و باعث چاقی می شوند، بعضی دیگر بر عکس لاغر می کنند اما تا کنون درباره میوه هایی که چربی را بسوزانند شنیده بودید؟ آیا این میوه ها را می شناسید؟
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوه‌نامه اجرای قانون خبر داد.