راه نجات بخش کشاورزی کشور، خصوصی سازی بذر است پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می گوید: در دولت یازدهم هشت هزار و 41 برند کود و سم در دولت یازدهم ثبت شد.
٧٠ درصد تولیدات کشاورزی تراریخته است/حجتی واردات محصولات تراریخته را تایید کرد پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با تایید واردات محصولات تراریخته به کشور، درباره اعلام نرخ خرید تضمینی محصولات اساسی گفت: ما در مرداد ماه پیشنهاد خود را تقدیم دبیرخانه شورای اقتصاد کرده‌ایم.
ایران رکورد تولید کلزا در کشور را می‌شکند پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه خودکفایی شکر نزدیک است، گفت: تا سه سال آینده تولید کلزا در ایران رکورد جهانی را پشت سر می گذارد و به میانگین ۵ تن در هکتار در کشت آبی می رسد.
وزارت جهاد به اظهار نگرانی در قاچاق پیاز زعفران بسنده می کند پایگاه خبری لقمه: در حالی که به گفته فعالان بخش قاچاق پیاز زعفران از کشور نگران کننده است و اقدام جدی و جدیدی هم در این زمینه صورت نگرفته؛ مسئولان وزارت جهاد همچنان به اظهار نگرانی در این زمینه بسنده . . .
چگونه کودکان را به خوردن سبزی عادت دهیم پایگاه خبری لقمه: متخصصان سلامت معتقدند تغذیه نوزادان با شیر مادر باعث می‌شود کودک تمایل بیشتری به مصرف سبزیجات پیدا کند.
عوارض مصرف نوشابه در کودکان و بزرگسالان پایگاه خبری لقمه: این روزها همه ما از مضرات مصرف نوشابه، کم و بیش مطلع هستیم و می‌دانیم که خطرات این نوشیدنی دلچسب و گوارا برای کودکان چند برابر بیشتر است.
هفت گیاه دارویی که معجزه می‌کنند پایگاه خبری لقمه: هزاران سال است که انسان‌ها از گیاهان برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کنند. در طب مدرن نیز از دانش طب سنتی استفاده می‌شود. در این گالری هفت گیاه که در طب مدرن استفاده‌های فراوانی دارن . . .
صفحه 406 از 1753  اول  قبلی   401    402    403    404    405    406    407    408    409    410    411   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  منظم خوردن؛ درمان چاقی مفرط نوجوانان نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف روزی ۵وعده ...

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

  مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت