صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دولت میتواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند
آغاز ثبت نام قطعی نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
رشد ارزش دلار در جهان
قیمت قهوه در بالاترین سطح ۲۷ ساله در بازار جهانی
کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید!
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
انجیر تازه برای سلامتی مفید است یا انجیر خشک؟
پایگاه خبری لقمه: انجیر تازه و انجیر خشک هر دو ارزش های غذایی بالایی دارند؛ انجیر خشک برای مصرف روزانه و منظم راحت تر بوده، اما می توان گفت انجیر تازه حاوی موادمغذی بیشتری نسبت به انجیر خشک است.
خوردن چایی در این زمان ها باعث بیماری می شود
پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از اسانس و رنگهای غیر مجاز در چای، بیماریهای غیر واگیر در دراز مدت در افراد ایجاد میکند.
رئیس جشنواره فیلم سلامت در گفتگو با لقمه:
منتظر فیلمهایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم
محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.
فروشگاه ها برچه اساسی 50 درصد تخفیف می دهند؟
پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه سوپرمارکت و مواد پروتئینی تصریح کرد: گاه برچسب قیمتی که روی برخی کالاها درج میشود با سود بالا همراه است، چراکه این کالاها در فروشگاههای بزرگ با تخفیفهای ۵۰ درصدی و حت . . .
رسوایی تخممرغ در کرهجنوبی
پایگاه خبری لقمه: رئیس جمهور کره جنوبی روز دوشنبه با عذرخواهی درباره رسوایی تولید تخم مرغ های آلوده در این کشور خواستار اتخاذ تدابیر اصولی برای افزایش امنیت غذایی در این کشور شد.
طرز تهیهی یک نوع سس سالاد
پایگاه خبری لقمه: امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک نوع از انواع طعمدهندههای سالاد، آشنا کنیم. پایهی اصلی تهیهی این سس سالاد، هویج است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این سس خوشمزه . . .
چگونه کیک طبقهای رنگارنگ درست کنیم؟
پایگاه خبری لقمه: اگر تصمیم دارید برای جشن تولد یا سالگرد ازدواجتان، کیکی زیبا تهیه کنید، امروز برای شما دستور تهیهی کیک طبقهای رنگارنگ را قرار دادهایم.
صفحه 404 از 1727
اول
قبلی
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
عوامل پرخوری را بشناسید !!!!
آیا تا به حال به ترفند رستوراندارها، فکر کردهاید...
چه نوع غذاهایی روند پوکی استخوان را تسریع میکند؟
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: روند...
خوردن عسل برای کودکان زیر یک سال ممنوع
خیلیها عسل را شیرینی بیضرر میدانند و مرهم بسیار...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خودتان دندان هایتان را سفید کنید
برای داشتن دندان های سفید و بدون لکه رعایت مواردی که در این مطالب آورده شده را به شما توصیه می کنیم.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن
یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
دلایل اصلی لاغر نشدن چیست؟
اگر مدتی است عادات غذایی و برنامه ورزشی خود را تغییر دادهاید اما هنوز هیچ تغییری در اندامتان حس نکردهاید، شاید وقتش باشد به موارد مشکوکی که مانع موفقیت شما میشود، نگاهی بیندازید.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان
سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید میشود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار میرفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است