سیاست دولت واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی است رئیس موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر، سیاست دولت را واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی دانست و گفت: واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی را آغاز کرده ایم و اکنون ذرت و سموم در دست بخش خصوصی است. . . .
برگزاری جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی کشور در البرز پایگاه خبری لقمه: دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی روز سه شنبه با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و فعالان بخش کشاورزی، در موسسه تحقیقاتی اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور واقع در کرج آغاز شد.
زمین های کشاورزی برای ردیابی سموم باقیمانده روی محصولات، شناسنامه دار می شوند پایگاه خبری لقمه: مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: این سازمان با همکاری سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی، طرحی را آغاز کرده که براساس آن تمام کشاورزان و . . .
با مصرف روزانه این میوه با بسیاری از بیماری ها خداحافظی کنید پایگاه خبری لقمه: در این مطلب به خواص فوق‌العاده درمانی یکی از میوه‌های فصل تابستان اشاره شده که مصرف روزانه آن می‌تواند باعث پیشگیری یا درمان بسیاری از بیماریها شود ...
خطرات استفاده چندباره از بطری‌های پلاستیکی را جدی بگیرید! پایگاه خبری لقمه: یک متخصص علوم غذایی گفت: در سرطان زا بودن مواد پلاستیکی به دلیل تهیه آنها از مواد نفتی و پتروشیمی شکی نیست لذا بسیار توصیه می شود از این دسته از محصولات کمتر استفاده شود و اگر آنها ر . . .
افزایش ۵ درصدی جوجه‌ریزی در سال جاری/قیمت گوشت مرغ گرم هر کیلوگرم ۷۵۰۰ تومان منطقی است پایگاه خبری لقمه: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: جوجه‌ریزی طی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 4 تا 5 درصد افزایش داشته و از این رو در تامین گوشت گرم مرغ در سراسر کشور مشکلی و . . .
صفحه 473 از 1754  اول  قبلی   468    469    470    471    472    473    474    475    476    477    478   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

  بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...

  غذا و میوه‌های فریزری چه ضررهایی دارند؟ فریز كردن غذاهای طبخ شده برای استفاده دوباره از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت