«گندیدگی» دلیل امحای 1700 تن سیب زمینی پایگاه خبری لقمه: رییس انجمن سیب زمینی ایران گندیدگی و فساد شدن را دلیل امحای 1700 تن سیب زمینی ذکر کرد و گفت: این حجم سیب زمینی به دلیل گرما در انبارها فاسد و گندیده شده بود و امحای آن تصمیم درستی ب . . .
بهترین غذاهای ترکیه را بشناسید پایگاه خبری لقمه: اگر در سفر به ترکیه مایلید با سبک غذایی مردم این کشور و به عبارتی با ذائقه‌‌ی مردم آشنا شوید، می‌توانید بهترین و معروف‌ترین غذاها و طعم‌ها را امتحان کرده و به بهترین نحو علاقه‌مندی م . . .
وزیر جهاد کشاورزی امشب به شبکه یک می‌آید پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی امشب 7 آذرماه به برنامه «نگاه یک» می آید.
گفتگو با فرانسوا حسین داور مسابقه بین‌المللی آشپزی دستپخت پایگاه خبری لقمه: فرانسوا حسین، سرآشپز بین المللی و داور این مسابقه، اولین حضورش را در تلویزیون ایران در یک مسابقه بزرگ آشپزی تجربه می کند.
رجایی: اختصاص سهمیه دانشگاهی به روستاییان می تواند در اولویت قرار گیرد پایگاه خبری لقمه: رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی معتقد است: کشاورزی غیرعلمی نتیجه نخواهد داد بنابراین چه روستایی و چه غیر روستایی، باید حتما این دانش را به دست بیاورد.
همایش صنایع غذایی در دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات برگزار شد پایگاه خبری لقمه: همایش صنایع غذایی – بررسی ارتباط بین صنعت و غذا و روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه - به همت دانشکده علوم مهندسی و صنایع غذایی در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد
مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: 40 درصد درآمد خانوارهای ایرانی صرف غذا می شود پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: براساس آمار حدود 800 میلیون نفر در جهان از گرسنگی ظاهری و بالغ بر دو میلیارد نفر از گرسنگی پنهان رنج می‌برند که ای . . .
صفحه 650 از 1754  اول  قبلی   645    646    647    648    649    650    651    652    653    654    655   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت