حجتی با وزیر کشاورزی عراق و نماینده چین دیدار کرد؛ واردات شکر مانند گذشته آزاد نیست/ اعمال محدودیت برای واردات برنج وزیر جهاد کشاورزی گفت: از این پس واردات شکر و دیگر محصولات استراتژیک مانند برنج بر اساس نیاز داخلی و با نظر وزارت جهاد کشاورزی انجام خواهد شد.
یک صادرکننده ممتاز: دولت نباید فشار حمایت از کشاورز را به تولید تحمیل کند مرتضی سلطانی ضمن تحسین اقدام دولت برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی خاطرنشان کرد: اگرچه این روش برای حمایت از کشاورزان روش مثبتی است اما دولت نباید فشار این حمایت را به تولیدکننده تحمیل کند.
پیشنهاد مجری تلویزیون برای علمی شدن کشاورزی مجری و تهیه‌کننده برنامه «مستقیم آبادی» با بیان اینکه کشاورزی باید علمی شود، راهکار آن را ایجاد شبکه مستقل کشاورزی دانست.
مواد غذایی تخریب کننده کلیه پزشکان می‌گویند برخی از محصولات غذایی می‌توانند کلیه را از بین ببرند.
دبیرکل انجمن پسته ایران عنوان کرد: در تولید پسته آمریکا رقیب اصلی ما محسوب می‌شود دبیرکل انجمن پسته ایران گفت: در حالی که آمریکا در تولید پسته رقیب اصلی ما به شمار می‌رود، اما به دلایل مختلف از جمله شیوه‌های سنتی تولید عملکرد تولید پسته در هر هکتار یک پنجم آمریکا است.
رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد: ممنوعیت استفاده از روغن پالم در لبنیات/افزایش تعرفه واردات پالم دیناروند گفت: به هیچ عنوان اجازه افزایش واردات روغن پالم را بیش از 30 درصد نمی‌دهیم و به دولت پیشنهاد دادیم که تعرفه واردات روغن پالم را بیش از سایر روغن‌ها قرار دهد.
جلوگیری از ابتلا به سرطان با خوردن این انگور خوشمزه ماده شیمیایی رسوراترول در انگور قرمز خوردن این میوه و قرار دادن آن در رژیم غذایی به سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به سرطان کمک خواهد کرد.
صفحه 682 از 1753  اول  قبلی   677    678    679    680    681    682    683    684    685    686    687   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمترین اضافه وزن برای افزایش فشار خون كافی است پزشكان در یك مطالعه جدید هشدار داده‌اند كه حتی مقد...

  5 خوردنی كاهش‌دهنده درد پنج ماده غذایی در كاهش التهاب و درد در تمام بدن مؤ...

  اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت روده‌ها پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.
کاهش احساس گرسنگی با ورزش متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند که برخلاف یک باور غلط عمومی ورزش کردن نه تنها باعث افزایش اشتها نمی‌شود بلکه همچنین می‌تواند احساس گرسنگی را سرکوب کند.
کم‌خواب‌ها چاق می‌شوند بی‌خوابی خطر ابتلا به چاقی مفرط و دیابت نوع دوم را افزایش می‌دهد؛ به نوشته روزنامه لوفیگارو، مطالعات نشان می‌دهد خواب کوتاه مدت احتمال ابتلا به چاقی مفرط و دیابت را افزایش می‌دهد.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.