گران‌ترین غذای جهان چیست؟ لوکس‌ترین و گران‌ترین غذای جهان موسوم به «استروتارگا بیانکو»، مخلوطی است از خاویار سفید با طلا که به قیمت 100 هزار یورو به ازای هر کیلوگرم برای مشتریان خاص آماده و ارائه می‌شود.
مزارع حاشیه تهران همچنان درگیر آبیاری با فاضلاب مدیر کل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه مساله آبیاری مزارع با آب فاضلاب در حاشیه شهر تهران دیده می‌شود، بر لزوم اطلاع‌رسانی مردم در زمینه شناسایی این تخلفات تاکید کرد.
11 دلیل رایج دل‌درد دل‌درد و دل‌پیچه از آن دست مشکلاتی هستند که زندگی را برای هر انسانی تیره‌وتار می‌کند. برای برطرف‌کردن و درمان این مشکل در گام اول باید دلیل اصلی آن مشخص شود.
گیاه بامبو پادزهر سرطان در دنیای طبیعت، سبزیجات و گیاهان متفاوتی وجود دارد که کافی است آن ها شناسایی شوند و مورد استفاده افراد قرار گیرند.
این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اسید‌های چرب امگا3 یکی از مهم‌ترین مواد مغذی است که باعث افزایش میزان بهره‌وری هوش می‌شوند.
فرهنگسرای اشراق میزبان جشنواره عسل می شود سومین جشنواره عسل با عنوان «عسل آباد» با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم ۲۹ بهمن تا ۹ اسفند در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود.
تخم مرغ هم گران می شود! رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران گفت: تعداد مرغ‌های پیر چربی‌دار تا پایان سال به حدود ۱۷ تا ۱۸میلیون مرغ می‌رسد.
صفحه 722 از 1753  اول  قبلی   717    718    719    720    721    722    723    724    725    726    727   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیگار و قلیان باعث پوسیده شدن مغز می‌شوند تحقیق انجام شده بر روی 8800 نفر افراد بالای 50 سال...

  آناناس میوه سرشار از خاصیت آناناس هم جزء میوه‌های «خوش قیمت»، خوشمزه و سرشار ...

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت