دستور پخت زیره پلو


زیره یکی از ادویه های ایرانی است که محصول شهر کرمان است و امروزه به فراوانی یافت می شود.

مواد اولیه:

برنج                             سه پیمانه
مرغ یا گوشت                250 گرم
زرشك در صورت تمایل       دو قاشق غذاخوری
زیره سیاه                      یك قاشق غذاخوری
زعفران                          به میزان لازم
روغن                            به میزان لازم
 


طرز تهیه:

گوشت یا مرغ را می‌‌پزیم. برنج را آبكش كرده، گوشت یا مرغ را لابه‌لای آن گذاشته و غذا را همراه با زیره دم می‌كنیم. پس از آماده شدن برنج زرشك را كه تمیز نموده و شسته‌ایم و با كمی روغن و یك قاشق شكر تفت داده‌ایم، جهت تزیین به همراه زعفران روی غذا می‌ریزیم.

نکات:
 

- اگر در تهیه این غذا، از گوشت چرخ کرده و به صورت گوشت قلقلی استفاده کنید، نیز طعم جدیدی خواهد داشت. در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده می توانید از فلفل سیاه نیز به عنوان طعم دهنده استفاده کنید.

- زیره سبز نیز از انواع زیره است که در عطاری ها یافت می شود، اما بهتر است از زیره سیاه در این غذا استفاده کنید.

- زیره، خاصیت های فراوانی دارد که یکی از آنها رفع نفخ است. بنابراین این غذا بسیار در رفع این حالت کمک می کند.



پ.ح 




کد: 1717 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور بازدید: 7041 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
2 آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
3 چالش های صادرات محصولات کشاورزی/ واگذاری سیاستگذاری‌ به وزارت جهاد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۵ خرداد
4 خواص این دانه های معجزه گر چیست؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
5 آشپزخانه امروزی داشته باشید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
6 ادویه هایی که میتوان جایگزین نمک کرد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
7 گزارش تصویری// مسابقه سفره عید فطر در قشم ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۲ مرداد
8 مسابقه سفره عید فطر در جزیره قشم برگزار شد ۱۳۹۳ شنبه ۱۸ مرداد
9 عرقیات گیاهی که باعث کاهش وزن می شوند ۱۳۹۳ دوشنبه ۲ تير
10 چگونه با زیره لاغر شویم ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۵ ارديبهشت
11 نکته‌هایی که بهتر است راجع به انواع پنیر بدانیم کدام‌اند؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید متخصص طب سنتی گفت: با مصرف سیر، فلفل سیاه، آلبالو،...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

داروی طبیعی برای سرماخوردگی! این تحقیق بر کاهش قابل توجه در مصرف داروهای سرماخوردگی و هزینه های درمان این بیماری شایع تاکید دارد.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.