ماهی کباب بندری، طعم خوش جنوبی با اینكه كباب ماهی یكی از لذیذترین غذاهاست اما به دلایل نامشخصی، زیاد بین مردم ایران جا نیفتاده و طرفدار ندارد.
پیشنهادی برای روز مادر؛ روش تهیه دسر توت‌فرنگی با خامه و نعنا برای تهیه این دسر، توت‌فرنگی‌ها را از طول به صورت قطعات نازک برش دهید.
نکاتی درباره اسپاگتی سبز؛ غذایی خوشمزه این دستور پخت یك غذای سالم است. روغن زیتون، پیاز، فلفل و سركه بالزامیك موجود در این غذا سلامت كلی بدن شما را تضمین می‌‌كند.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
این گلوله‌های خوشمزه! اگر می‌خواهید یك غذای سنتی و خوشمزه طبخ كنید، بویژه اگر مهمان داشته باشید، كوفته را از یاد نبرید. غذایی خوشمزه و خوش آب و رنگ كه در اندازه و طعم‌های مختلف طبخ می‌شود.
والك پلو؛ غذایی مخصوص فصل بهار والک پلو غذایی بهاری و این گیاه كوهی كه در فصل بهار می‌آید حاوی ویتامین‌های زیادی است و برای بسیاری از بیماری‌ها مثل آرتروز و انواع آلرژی‌ها مفید است.
دستور پخت آسان مینی پیتزای تورتیلا بعضی از دستور پخت ها واقعاً ساده اند. ساده و عالی. اگر از آن دسته افرادی هستید که دوست دارید در منزل پیتزا بپزید، یک دستور پخت آسان برایتان داریم: مینی پیتزای تورتیلا!
صفحه 100 از 148  اول  قبلی   95    96    97    98    99    100    101    102    103    104    105   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سنجد و خواص آن؛ درمان‌گر آرتروز گوشتش گوشت می آورد، استخوانش استخوان می رویاند و پ...

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

  آیا كمبود خواب عاملی برای چاقی است؟ كارشناسان بهداشتی در كانادا تاكید كردند بر اساس شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.
رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد در سراسر جهان از رژیم های سرشار از پروتئین مانند «رژیم آتکینز» برای کمک به تغییر وزن ناخواسته استفاده می کنند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
«گزنه» گیاه خاردار پرخاصیت یافته های تازه نشان می دهند، گیاه گزنه فرایند متابولیکی بدن را فعال و به عملکرد کلیه‌ها کمک می کند.