طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا برای این غذا از بادمجان بزرگ و سفت استفاده کنید تا شکل خود را حفظ کند و از له شدن آن حین تفت دادن جلوگیری شود. مزه نعنا اهمیت چندانی ندارد. می توان بجای آن از پونه کوهی یا آویشن استفاده کرد.
طرز تهیه نوشیدنی چهار فصل مقوی این نوشیدنی برای بچه‌ها بسیار مفید و سالم است؛ به‌ویژه برای بچه‌هایی که زیر بار خوردن میوه و شیر نمی‌روند.
روش تهیه کباب گوشت بره با سس لیمو آشپزی یونانی یک از گونه‌های آشپزی مدیترانه ایست که در ویژگی هایش با آشپزی ترکی، آشپزی ایتالیایی و آشپزی بالکانی مشترک است. مواد اولیه پر مصرف در آشپزی یونانی، زیتون، روغن زیتون، سبزیجات و سبزی، پنیر، . . .
روش تهیه شامی سویا اگر اهل گیاهخواری هستید یا رژیم غذایی بدون گوشت دارید می توانید این غذا را تهیه کنید.
روش تهیه دلمه کلم دلمه انواع مختلف دارد که شما می توانید دلمه کلم را به راحتی تهیه کنید.
چگونه حمص لبنانی تهیه کنیم؟ غذاهای عربی و لبنانی طعم خاصی دارند که تقریبا با ذائقه ما ایرانی ها جور در می‌آید.
طرز تهیه پاســتا با سـینه مرغ چینـی این نوع پاستا یک نوع غذای چینی است که به ذائقه ما ایرانی ها هم نزدیک است.
صفحه 46 از 148  اول  قبلی   41    42    43    44    45    46    47    48    49    50    51   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

  مسمومیت غذایی و 7 منبع احتمالی آن مسمومیت‌های غذایی ممکن است تا چند هفته بعد از مصرف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟ پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.