صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دولت میتواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند
آغاز ثبت نام قطعی نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
رشد ارزش دلار در جهان
قیمت قهوه در بالاترین سطح ۲۷ ساله در بازار جهانی
کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید!
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
10جدید
طرز تهیه انواع غذا
- تریین خوراکی ها
- دستورات کدبانو
- کیک، شیرینیجات و مربا
- پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
- آشپزی با مایکروفر
- غذای ایرانی
- غذای ملل
- نان
- تنقلات
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
1جدید
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
1جدید
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
زیر گروه ها
تریین خوراکی ها
دستورات کدبانو
کیک، شیرینیجات و مربا
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
آشپزی با مایکروفر
غذای ایرانی
غذای ملل
تنقلات
نان
روش پخت سوپ تره فرنگی
تره فرنگی خواص بیشماری دارد و شما می توانید از آن در تهیه یک سوپ خوشمزه استفاده کنید.
طرز تهیه قطاب در خانه
قطاب، از انواع شیرینی های ایرانی است که بیشتر در شهر یزد تهیه می شود ومعروف است.
روش تهیه کباب چوبی گوشت و جوجه خانگی
کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که آن را می توانید در منزل و به روی گاز تهیه کنید.
روش تهیه استاک گوشت
استاک گوشت در بسیاری از غذاها به عنوان چاشنی کاربرد دارد و همان آب گوشت به همراه مخلفات است.
آموزش تصویری تهیه ژله تزریقی
ژله تزریقی را می توانید به آسانی در منزل تهیه کنید تا سفره مهمانی متفاوتی داشت هباشید.
طرز تهیه چیپس و پنیر با فیله مرغ
بشقاب داغ بدون سوسیس و کالباس را این گونه تهیه کنید.
روش تهیه کوکوی مجلسی سه رنگ
کوکو را می توانید به صورت زیر تهیه کنید تا در مهمانی هایتان نیز کاربرد داشته باشد. این کوکو از سه لایه سبزی، سیب زمینی و گوشت است.
صفحه 41 از 148
اول
قبلی
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست
با توجه به یافتههای یک مطالعه جدید، مصرف مکملهای...
مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش میدهد
محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...
اگر مایلید فرزند پسر داشته باشید صبحانه را کامل بخورید
یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بحث ارتباط تغذ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
7 نوشیدنی برای پاکسازی بدن
اگر دنبال اکسیرهایی برای سمزدایی و پاکسازی کبد، مقابله با نفخ و داشتن شکمی صاف هستید سراغ نوشیدنیهای سمزدا بروید.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی
این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوستداشتنی و همهگیر در سبد كالاهای مصرفی خانوادههای ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمانها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف میرسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفرهها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر میشود.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟
برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
«کباب بناب» هم ثبت ملی شد
ثبت ملی برخی از موضوعات روزمره زندگی ایرانیان در دولت گذشته به حدی رسیده بود که ثبت بسیاری از آثار ضروری فراموش شد و گویا این روند قرار است ادامه داشته باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است