سوپ پیاز فرانسوی پایگاه خبری لقمه: سوپ پیاز فرانسوی از مجموعه دستور غذایی هایی است که طرز تهیه آن را برای شما تدارک دیده ایم.
تزیین جذاب هندوانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید به سادگی یک هندوانه را تزئین کنید و در عین حال زیبا و جذاب باشد.
طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر پایگاه خبری لقمه: نان پوآچا، یک نان خوشمزه و آسان برای صبحانه است که گاهی داغ به‌ عنوان پیش‌غذا و به جای نان سرو می‌شود.
هوموس نخود‌ فرنگی یک غذای عربی، یونانی پایگاه خبری لقمه: هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانه‌های لبنانی تهیه می‌شود. اما این هوموس از نخودفرنگی تهیه شده و یک پیش غذای خوشمزه است.
تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله پایگاه خبری لقمه: این غذا مخصوص طرفداران غذاهای دریایه، اگه از غذاهای مکزیکی هم خوشتون میاد که چه بهتر.
استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز پایگاه خبری لقمه: این استیک، یک استیک فوق العاده خوش طعم است و شاید بیشتر از هر کسی یک ورزشکار قدرتی قدر آن را بداند. گوشت، سرشار از پروتئین است و خوردن این غذا علاوه بر اینکه خوب سیرتان می کند، انرژی . . .
دسر هلو، برای سلیقه های خاص پایگاه خبری لقمه: دسر هلو، خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهید برد.
صفحه 5 از 148  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

  كاهش مصرف گوشت قرمز و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن كارشناسان سلامت و تغذیه در انگلیس ادعا كرده‌اند كه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
با ضدچروک و لک طبیعی آشنا شوید پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین C و E است. از همین‌رو یک ضد‌لک قوی به شمار می‌رود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکه‌های ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند.
فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.