صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
- تریین خوراکی ها
- دستورات کدبانو
- کیک، شیرینیجات و مربا
- پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
- آشپزی با مایکروفر
- غذای ایرانی
- غذای ملل
- نان
- تنقلات
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
زیر گروه ها
تریین خوراکی ها
دستورات کدبانو
کیک، شیرینیجات و مربا
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
آشپزی با مایکروفر
غذای ایرانی
غذای ملل
تنقلات
نان
دستور تهیه پیتزای تابستانی
برای تهیه پتزای تابستانی، خمیر پیتزای گریل شده را نیز خودتان تهیه کنید.
طرز تهیه خوراک مکزیکی تمالی
غذاهای مکزیکی بازتاب خصوصیات منحصر به فرد مردم مکزیک است. در قلب مکزیکی ها روحیه گرم و متواضع و در عین حال رام نشدنی ای نهفته است که به خوبی در غذاهای مکزیکی خودنمایی می کند.
طرز تهیه 5 دسر خوشمزه با توت فرنگی
توت فرنگی از جمله میوه های دوست داشتنی است و کمتر کسی را پیدا خواهید کرد که هنگام تعارف این میوه آن را رد کند.
روش تهیه خورش قیمه بدون روغن
یک کاسه ماست خوری لپه را شسته، همراه یک کاسه ماست خوری سرپر گوشت قیمه ای در قابلمه میریزیم.
نوشیدنی تابستانی:خیارسكنجبین با طعم نعناع
اگر در جستوجوی یك شربت گوارا، خوشعطر و دلپذیر برای عصرهای تابستان هستید پیشنهاد میكنیم یك بار شربت خیار سكنجبین را همراه عرقیات گیاهی تجربه كنید. تهیه این شربت كه یكی از معروفترین و پرخاصیتترین ن . . .
روش تهیه 4 مدل بورانی و 7 راز آن
بورانی در گروه پیشغذاها جای میگیرد و اصلیت ایرانی دارد. البته در کشورهای حاشیه مدیترانه و به خصوص ترکیه نیز انواع بورانی در سفره غذایی مردم دیده میشود.
نحوه پخت جوجه کباب تابه ای
جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب جامعه ماست.
صفحه 94 از 148
اول
قبلی
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است
لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...
سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟
تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...
خواص هشت میوه شیرین
مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
توصیه دکتر کرمانی برای جلوگیری از اشتباهات بعد پرخوری
طی چند روز گذشته و یا شب گذشته به مهمانی و یا جشن عروسی یکی از دوستانتان رفته اید و حسابی پرخوری کرده اید؟
افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شبهای قدر
پایگاه خبری لقمه: علیرضا رئیسی ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، درباره وضعیت جدید شهرها، ویروس کووید هندی و برنامه واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرد.
آیا ماست هم خراب میشود؟
ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا میکند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایدهای هم به بدن نمیرساند. از ماست ترششده میتوان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن
یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است