رازهای پخت پاستا از زبان جیمی الیور
پختن پاستا در نگاه اول کار خیلی راحتی بهنظر میرسد، اما اگر به پخت درست آن وارد نباشید در نهایت یا یک مشت رشته له شده نصیبتان میشود و بعد از خوردن آن دلدرد میگیرید. خوشمزه درست کردن پاستا هم مثل . . .
دستور پخت شیرینی عسلی برای عید فطر
عید فطر نزد برخی از ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و در این روز به دیدوبازدید می روند. شیرینی عسلی دستور تهیه آسانی دارد که در زیر می خوانید.
از تاریخ مصرف بطریهای آب غافل نشوید
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور توجه به تاریخ تولید و مصرف بطریهای آب معدنی و آشامیدنی قبل از مصرف را به دلیل تاثیر بر کیفیت بستهبندی آن ضروری دانست.
سرانه مصرف نان هر ایرانی ۱۶۰ کیلوگرم
مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردند که به عنوان متولی سلامت مردم برنامهای دارند تا مشکل نان بیکیفیت از جمله نحوه پخت نان و مصرف جوش شیرین را حل کنند.