مروری بر ۳۰ خاصیت بی نظیر خربزه/مصلح خربزه چیست ؟ خربزه برای بیماران کلیوی و نیز بیماران قلبی بسیار مفید است. خواص خربزه در کنار طعم تقریبا قندی و آبدار و خوشمزه این میوه واقعا غوغایی به پا میکند. علاوه‌بر خوشمزه و آبرسان بودن، خربزه منبعی سرشار از و . . .
نسبت به سال گذشته؛ هزینه خانوارها ۵۴ درصد افزایش یافته است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌های رسمی نشان می‌دهد که خانوارها برای تامین کالا و خدمات مورد نظر خود به‌طور متوسط ۵۴ درصد در تیرماه امسال نسبت به همین ماه در سال گذشته بیشتر هزینه کرده‌اند.
نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد نوشابه مصرف می‌کنند؛ اما اگر مضرات و عوارض جبران‌ناپذیر نوشابه را بدانند شاید از نوشیدن نوشابه پشیمان شوند.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خورد . . .
احتمال افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت گوشت در ماه محرم پایگاه خبری لقمه: نیما حبیب‌فر، عضو هیات مدیره اتحادیه فروشندگان گوشت گاوی، از احتمال افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت گوشت در ماه محرم خبر داد. این در حالی است که اکنون کشور با مازاد تولید بیش از چهار میلی . . .
رویداد هم‌افزایی مدیریت ایران؛ گام نخست برای رسیدن به دولت مردمی پایگاه خبری لقمه: دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت، معتقد است که رویداد «هم‌افزایی مدیریت ایران 1401» نخستین گام در مسیرِ رسیدن به دولت مردمی است.
تحقق بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی در سه ماهه ابتدای سال 1401 پایگاه خبری لقمه: مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم از تحقق بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی در سه ماهه ابتدای سال 1401 خبر داد.
صفحه 139 از 1753  اول  قبلی   134    135    136    137    138    139    140    141    142    143    144   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت