نمره 79.6 مردم به کیفیت نان/ سنگک همچنان کیفی‌ترین نان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از سنجش کیفیت نان با نظرسنجی از 6 هزار نفر از مردم و نانوایان خبر داد و گفت: نمره کیفی نان از 100 نمره در آبان ماه سال جاری، 79.6 به ثبت رسیده است که همچنان سنگک در صدر ق . . .
رژیم پرچربی رفتار و احساس را تغییر می‌دهد محققان کانادایی اعلام کردند که خوردن غذاهای چرب و شکردار موجب تغییرات شمیایی مغز می شود به نوعی که حذف کردن این غذاها از رژیم غذایی روزانه احساسی شبیه به قطع دارو را برای مغز به همراه دارد.
14 داروی نوترکیب دنیا ایرانی است رئیس مرکز همکاری های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری گفت: هم اکنون از 20 نوع داروی نوترکیب که جهان تولید می شود، 14 داروی آن در کشور تولید می شود.
وزارت بهداشت اجازه توزیع شیر فله‌ای را در بازار نمی‌دهد معاون غذای سازمان غذا و دارو با ابراز مخالفت شدید با توزیع شیرخام فله‌ای در سطح شهر گفت: اجازه توزیع شیر فله‌ای را به بازار نمی‌دهیم.
جزییات پرداخت ارز برای واردات اقلام دارویی سخنگوی مرکز مبادلات ارزی کشور گفت: طی مدت 37 روز (15 آبان‌ماه تا 22 آذرماه امسال) معادل 384 میلیون دلار برای واردات دارو و اقلام دارویی به نرخ مرجع پرداخت شده است که ناشی از تعاملات سازنده‌ معاونت دار . . .
خروج تدریجی سازمان حمایت از قیمت‌گذاری مواد غذایی عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی با اشاره به این‌که سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به زودی از قیمت گذاری بسیاری از کالاهای غذایی خارج می‌شود گفت: طبق آن چیزی که اعلام شده سازمان حم . . .
باید و نبایدهایی برای تهیه کباب یکی از معمول‌ترین غذاهایی که در پیک‌نیک‌های خانوادگی و دوستانه با استقبال عمومی همراه می‌شود، کباب است که البته قدیم‌ترها خانه‌ها آنقدر بزرگ بود که حداقل می‌شد منقلی در حیاطش به‌پا کرد و نگران پیچیدن . . .
صفحه 1413 از 1701  اول  قبلی   1408    1409    1410    1411    1412    1413    1414    1415    1416    1417    1418   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

  در مصرف میوه زیاده روی نكنید

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت