ماجرای کباب ایرانی؛ از 3 ریالی تا 50 هزار تومانی هیچ‌كدام از ما به درستی نمی‌دانیم این غذا از كجا آمده و شده غذای محبوب بسیاری از ما، عده‌ای می‌گویند از قفقاز آمده و در زمان ناصرالدین شاه قاجار توسط سرآشپز مخصوص او به دربار شاه رسیده است و گروهی معت . . .
چرا این همه بیماری داریم؟ می‌گویند در شهری، چاله‌ای عمیق وجود داشت كه هر روز تعداد زیادی از شهروندان داخل آن سقوط می‌كردند. نتیجه‌اش هم آسیب‌های جدی و شكستن دست و پای این آدم‌های بیچاره بود.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از . . .
پلمب 468 واحد عرضه غیر بهداشتی گوشت در شیراز رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شیراز گفت: در راستای کنترل و نظارت بر واحداهای دامی شیراز، 468 واحد عرضه غیربهداشتی و یا غیرمجاز فرآورده‌های خام دامی پلمب شدند.
برنج نداریم، سوال نفرمایید ایجاد صف‌های طویل در مقابل مغازه‌های برنج‌فروشی‌ ونصب تابلوی «برنج نداریم،‌ سوال نفرمایید»، پشت شیشه برخی از مغازه‌ها و افزایش لحظه‌ای قیمت برنج خارجی در استان‌های غربی كشور بویژه كرمانشاه و كردستان،‌ . . .
ساخت آشپزخانه «اوپن» ممنوع شد استاندار کهكیلویه و بویراحمد از شهردار یاسوج خواست تا از دادن مجوز به ساختمان‌های در دست ساخت این شهر که آشپزخانه اوپن (OPEN) در آنها طراحی شده است، خودداری کند.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
صفحه 1417 از 1753  اول  قبلی   1412    1413    1414    1415    1416    1417    1418    1419    1420    1421    1422   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان پایگاه خبری لقمه: آیا محدودیت فروش نان واقعیت دارد؟ قرار است صحت و سقم این موضوع در کارگروه آرد و نان طی روزهای آتی با حضور سازمان های متولی و تشکل های بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
این خوراکی ها را راحت بخورید، آنقدر هم مضر نیستند!! با ما باشید تا با چند نمونه از این مواد غذایی که بیخودی اسمشان به اصطلاح بد در رفته است آشنا شوید.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.