صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دولت میتواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند
آغاز ثبت نام قطعی نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
رشد ارزش دلار در جهان
قیمت قهوه در بالاترین سطح ۲۷ ساله در بازار جهانی
کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید!
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
کشورهای عربی خواهان مرغ ایرانی هستند
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی ایران با بیان اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای انجام صادرات گوشت مرغ موافقت کرده است، گفت: ماهیانه می توانیم حدود 10 هزارتن گوشت مرغ به کشورهای آس . . .
تثبیت قیمت لبنیات تا 15 فروردین 92
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در توافقی که 3 هفته قبل با اتحادیه دامداران و انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآوردههای لبنی در کارگروه کنترل بازار صورت گرفته، قرار است قیمت لبنیات تا پایان 15 فروردین 92 . . .
70 درصد چاقها کبد چرب دارند/ کبد چرب خطر سکته را افزایش میدهد
عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد اعلام کرد: ۷۰ درصد افراد چاق کبد چرب دارند، چاقی شکمی خطرناک تر از چاقی کل بدن است و بیماری کبد چرب که در این افراد شایعتر است عامل مهم ابتلابه سکته قلبی و مغزی است.
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز
یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.
سهم 130 درصدی دلالان در افزایش قیمت محصولات شیلاتی
مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات از کددار شدن همه محصولات شیلاتی تا پایان سال خبر داد و اعلام کرد: محصولات شیلاتی با اخذ کد رهگیری گران نمیشوند و با اجرای مرحله دوم . . .
ایران هفتمین تولیدکننده گوجهفرنگی در جهان
ایران با داشتن حدود 150 هزار هکتار سطح زیر کشت و تولید پنج میلیون و 800 هزار تن گوجهفرنگی در سال هفتمین تولیدکننده این محصول در جهان به شمار میرود.
لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟
یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.
صفحه 1469 از 1727
اول
قبلی
1464
1465
1466
1467
1468
1469
1470
1471
1472
1473
1474
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چرا هویج نارنجی است؟
هویج از سبزیهای ریشهای است که میتوان آن را خام ...
ربهای گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان
پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...
شكر، ماده سمی از آب درآمد
البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوراکیهایی که باید سرد مزاجها بخورند
یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درونگرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فستفود بپرهیزند.
12رازی که فست فودیها به شما نمی گویند
فستفودها، خیلی سریعتر از آنچیزی که تصور میکردیم، به زندگی ما وارد شدهاند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمرهمان نقش مهمی دارد. رازهای فستفودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
میوه ای برای بهبود کولیت!
این مطالعه برای اولین بار روش های درمانی جدید بر علیه اختلالاتی همچون بیماری کولیت اولسراتیو (کولیت زخمی شونده) را پیشنهاد نموده است.
فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون
پایگاه خبری لقمه: فریدون مهربانی مدیر 80 ساله ساندویچی فریدون معروف به فری کثیف عصر روز گذشته در گذشت.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است