باید و نبایدهایی برای تهیه کباب یکی از معمول‌ترین غذاهایی که در پیک‌نیک‌های خانوادگی و دوستانه با استقبال عمومی همراه می‌شود، کباب است که البته قدیم‌ترها خانه‌ها آنقدر بزرگ بود که حداقل می‌شد منقلی در حیاطش به‌پا کرد و نگران پیچیدن . . .
تاثیر پروبیوتیک ها بر بیماریهای التهابی روده اکثر پروبیوتیکها متعلق به گروه بزرگی از باکتریهای اصلی فلور میکروبی روده انسان به نام باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک شامل دو جنس لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریا بوده و در آنجازندگی هم سفرگی بی ضرری دا . . .
عدم افزایش مجدد قیمت لبنیات مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی پاستوریزه با اشاره به عدم افزایش قیمت لبنیات گفت:‌ عرضه شیر فله‌ای در بازار به سلامت و بهداشت جامعه به دلیل وجود عوارض و پیامدهای مختلف آسیب . . .
آب شرب آلوده به آرسنیک به ریه‌ها آسیب می‌رساند کارشناسان بهداشت عمومی استرالیا در یک گزارش جدید هشدار دادند وجود آرسنیک در آب آشامیدنی می‌تواند به ریه‌ها آسیب برساند.
چای سبز اثر ضد ویروسی دارد نتایج مطالعات جدید نشان دادکه عصاره‌ی چای سبز در غلظت‌های غیر توکسیک بر روی دودمان‌های یاخته‌ای اثر ضد ویروسی بسیار خوبی دارد.
صادرات روزانه خاویار پرورشی ایران به کشورهای اروپایی با توجه به این که امسال برای اولین‌بار ایران به لیست کشورهای مجاز صادرکننده خاویار پرورشی اتحادیه اروپا پیوسته است هر روز محموله‌ای از این محصول به اتحادیه اروپا صادر می‌شود.
طرز تهیه ذرت مکزیکی لقمه: خوراکی که مدتی است به صورت فراگیر در کشور ما رایج شده و در گوشه و کنار شهر به علاقمندان عرضه می شود روش تهیه بسیار ساده ای دارد.
صفحه 1466 از 1753  اول  قبلی   1461    1462    1463    1464    1465    1466    1467    1468    1469    1470    1471   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

  خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به ...

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.
آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.