نکاتی دربارهی غذاهای مانده
غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
آشنایی با خرما و خواص آن
خرما میوهای است بهشتی که نام آن در کتابهای مقدس آسمانی بارها تکرار شده است. گیاهشناسان معتقدند که به احتمال قریب به یقین خرما از سرزمینهای حوالی خلیج فارس منشا گرفته است.
طرز طبخ خوراک گوشت زنجبیلی
لقمه: گوشت یکی از مواد اولیه غذاهای ایرانی است که گوشت را معمولا به صورت آبگوشت، خوراک گوشت و در خورش ها از آن استفاده می کنند. خوراک گوشت زنجبیلی یکی از انواع خوراک های خوشمزه گوشت است.