صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین
لقمه: ایوب آقاخانی هر سال پای سفره هفت سین می نشیند حتی اگر کسی دور آن نباشد،اینسنت را از مادرش به یادگاردارد.
آیین های نوروزی/
غذاها و آداب غذاخوردن در سیزده بدر
لقمه: سیزدهبدر از جشنهای مربوط به نوروز است و مردم ایران این روز را در دامان طبیعت و همراه با خویشان و دوستان خود سپری میکنند. سیزدهبهدر در سیزدهمین روز فروردین ماه و آخرین روز از نوروز برگزار می . . .
شیرینی های نوروزی/
پذیرایی ساده با بیسكویت كرهای
لقمه: به خاطر طولانیتر شدن روزها عصرانه طرفداران فراوانی پیدا خواهد كرد این بیسكویت با انواع شربت و نوشیدنیهای سرد میتواند عصرانه مناسبی برای پذیرایی از مهمانها باشد.
گزارش تصویری/ شکوفه های بهاری در اصفهان
لقمه: با آغاز فصل بهار شکوفه ها و فضای سبز جنگل ها و مراتع استان اصفهان جلوه ای از زیبایی های طبیعت را نمایان کرده است.
بزرگترین سفره هفت سین در بیستون پهن شده است
اشل و ماکت اشیایی که بر روی این سفره چیده شده از جنس فایبرگلاس و یونیتهای فشرده است که اندازهی آنها 15 برابر اندازهی واقعیشان است.
چیدن سفره های «هفت سین» با سبک قدیمی در مجموعه کاخ های نیاوران
مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران با چیدن سفره های هفت سین درجای جای مجموعه و با سبک قدیمی به استقبال نوروز 91 و سال جدید رفته است.
مسعود اطیابی:
سلامتی در كنار سفره هفت سین بهترین نعمت است
هفت سین جزو سنت های ما ایرانیان بوده و سلامتی در كنار این سفره زیبا را برای مردم در سال جدید آرزومندم.
صفحه 1680 از 1752
اول
قبلی
1675
1676
1677
1678
1679
1680
1681
1682
1683
1684
1685
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهای مفید برای حفظ سلامت كلیهها
پزشكان تاكید دارند، مراقبت از كلیهها به اندازه مر...
خواص خوردن ژله
یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگهای...
درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک
بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟
یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست
پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچکس نمیداند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانیها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است
ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.
حفظ خونسردی با نعناع
گرچه در گذشته استرس آنقدرها هم شایع نبود، اما طب سنتی نسخههای ضداضطراب موثری دارد که میتواند در قرن بیست و یکم به کمک شما بیاید تا بار دیگر لذت آرامش را بچشید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است