نوروز با «شیرین بهار» شیرین کام شوید مجموعه مستند «شیرین بهار» با موضوع معرفی شیرینی‌های محلی ایران، نوروز 91 روی آنتن شبکه یک می‌رود.
جایزه ویژه «حسن‌غفاری» در چهارمین مسابقه سفره‌های هفت‌سین عکاس پیشکسوت عرصه میراث فرهنگی جوایز سال گذشته خود در سومین دوره عکاسی از سفره‌های هفت سین را به دو عکس با موضوع «سبزه» و به انتخاب هیات داوران مسابقه، اهدا خواهد کرد.
ترین کیک‌های دنیا! گاهی اوقات‌ هم فقط کیک را نمی‌خورند بلکه با آن رکورد گینس را می‌شکنند.
خانه را بتکانید؛ سلامت را نه! لقمه: در کل مواد شوینده شیمیایی را که بخار می‌ کند، از برنامه تمیزکاری حذف کنید، مگر آن که در جایی باشید که جریان سریع هوا، بخارات را پراکنده می ‌کند. در غیراین صورت هر چقدر هم که احتیاط کنید، باز هم . . .
شیرینی های نوروزی/ طرز تهیه شیرینی كنجدی لقمه: شیرینی كنجدی، از آن دست شیرینی‌هایی است كه خیلی راحت می‌‌توانید آن را تهیه و در ایام نوروز مصرف كنید، فقط كافی است دستور طبخ آن را بدانید.
بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند اما بی توجهی به نکات بهداشتی در مراحل آماده سازی این گروه غذایی ارزشمند، می تواند زمینه ای باشد برای تبدیل آن به یک ماده غذایی زیان بار که حداقل می تو . . .
تصاویری متحرك از مراحل ساخت ماءالشعیر توت فرنگی جامی بک و کوین برگ تصمیم گرفته اند تا روش تولید دلستر توت فرنگی را توسط سینماگراف هایی با پسوند gif به ما توضیح دهند. در تصاویر ، شما شاهد تمام مراحل تولید ، از تمیز کردن توت فرنگی ها تا نوشیدن یک دل . . .
صفحه 1675 از 1738  اول  قبلی   1670    1671    1672    1673    1674    1675    1676    1677    1678    1679    1680   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند تحقیقات اخیر محققان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا نشان ...

  قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تو...

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه دکتر کرمانی برای جلوگیری از اشتباهات بعد پرخوری طی چند روز گذشته و یا شب گذشته به مهمانی و یا جشن عروسی یکی از دوستانتان رفته اید و حسابی پرخوری کرده اید؟
ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
شکم: ماهیچه‌هایی از جنس بتن با مواد غذایی امان از وقتی که به قول معروف اول شکم شرفیاب شود بعد خود طرف! هر چه شکم بزرگ‌تر باشد ماهیچه‌های آن هم شل‌تر می‌شود و دل صاحب آن خون‌تر.