وزیر ارشاد در گفت‌وگو با لقمه: نمایشگاه سفره‌های افطار خاطره‌انگیز است وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدیدش از هجدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و نمایشگاه عکس های منتخب دومین دوره عکاسی از سفره های افطاری، با خبرنگار ما به صحبت نشست.
سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین نفرات برتر خود را شناخت مرحله نهایی داوری سومین مسابقات عکاسی ازسفره های هفت سین عصر روز گذشته انجام شده و نفرات برتر و برگزیده این مسابقه هم مشخص شدند.
فروش تابلو و کتاب عکس‌های سفره‌های افطاری به نفع مردم سومالی دبیرخانه مسابقات عكاسی «سفره‌های ایرانی اسلامی» از حراج عکس‌های مربوط به دوره دوم و سوم این رقابت، به نفع مردم سومالی خبر داد.
اعلام نتایج سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین تا آخر مرداد دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی ضون ارائه پاره ای از توضیحات اعلام کرد که نتایج سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین تا آخر مردا اعلام خواهد شد.
رئیس اتحادیه کباب، حلیم و غذای سنتی ایران: ۸۱ میلیارد تومان؛ گردش مالی آش و حلیم تهران رئیس اتحادیه کباب، حلیم و غذای سنتی ایران حداقل گردش مالی این صنف را در سی روز ماه رمضان حدود 81 میلیارد تومان اعلام كرد و گفت گردش مالی روزانه این صنف را 2 میلیارد و 700 میلیون تومان دانست.
بعد از خوردن سحری بلافاصله دراز نکشید یک متخصص تغذیه گفت: درازکشیدن بلافاصله بعد از سحری باعث برگشت مواد غذایی از معده به مری می‌شود که این کار در دازمدت سوزش سر دل را به همراه دارد.
شاه‌حسینی در گفت‌وگو با لقمه: عکس یک دریچه است که می‌تواند به سمت معنویت باز شود یک منتقد هنری گفت: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما می‌تواند پنجره‌ای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.
صفحه 1692 از 1701  اول  قبلی   1687    1688    1689    1690    1691    1692    1693    1694    1695    1696    1697   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
یک ماده غذایی فوق العاده مطالعات محققان دانشگاه مریلند آمریکا نشان می دهد، سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد.
رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.