تأثیر معجزه‌آسای‌ روغن کنجد در تقویت پیاز مو پایگاه خبری لقمه: یک پژوهشگر طب سنتی گفت: روغن کنجد در بین روغن‌های گیاهی سالم‌ و پرمصرف‌ترین‌ روغن بوده و برای فصل پاییز و زمستان مناسب است‌.
دلایلی برای اثبات آمادگی مدیر شدن کارمندان پایگاه خبری لقمه: همیشه این شانس وجود دارد که چند نفری در تیم کاری شما باشند که علی رغم داشتن توان رهبری هنوز به پست‌های مدیریتی دست پیدا نکرده اند.
عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.
برداشت کوچکترین هندوانه در استان مرکزی پایگاه خبری لقمه: برداشت کوچکترین هندوانه از روستای سمقاور شهرستان کمیجان استان مرکزی.
قیمت سموم بخش کشاورزی به شدت افزایش می یابد پایگاه خبری لقمه: تعطیلی ناگهانی بیش از 50 شرکت تولید کننده ماده اولیه سموم چین به دستور رئیس جمهوری این کشور تولید کنندگان سموم کشاورزی کشورهای جهان را در بهت فرو برد.
غول صنایع غذایی جهان در ایران سرمایه‌گذاری جدید می کند پایگاه خبری لقمه: شرکت نستله ایران با سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیون دلاری بر روی خطوط تولید محصولات جدید خود، قهوه فوری و مواد کمکی آشپزی، در پی پاسخ به نیازهای بازار داخلی از طریق افزایش تولید ملی است.
روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان پایگاه خبری لقمه: گیاهان دارویی مانند جوش شیرین،یاس بنفش هندی، هویج و گشنیز، جو دو سر، سرکه قهوه‌ای و غیره نقش موثری در درمان تب، سردرد و جوش‌های پوستی آبله مرغان دارند.
صفحه 281 از 1753  اول  قبلی   276    277    278    279    280    281    282    283    284    285    286   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

  عواقب تغذیه نامناسب در دوران بارداری لازم است به مادران آگاهی داده شود که در دوران بارد...

  رابطه وزوز گوش با تغذیه یکی از مشکلات شایع شنوایی، وجود صداهای زائد و اذیت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کالبد شکافی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای مضر دنیا شاید کم‌ضررترین بخش پیتزا به‌دلیل وجود مقدار کم ویتامین C سس قرمز آن باشد.
ماجرای شیرخشک‌های وارداتی توسط یاسین رامین پایگاه خبری لقمه: وکیل یاسین رامین در پرونده شکایت از مطرح‌کنندگان موضوع شیرخشک فاسد می‌گوید: از افرادی که شایعه شیرخشک‌های فاسد را علیه خانواده رامین مطرح کرده‌اند، شکایت کرده‌ایم.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.