محمد محب‌ خدایی معاون گردشگری سازمان میراث ‌فرهنگی شد پایگاه خبری لقمه: معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری با صدور حکمی، محمد محب ‌خدایی را به ‌عنوان معاون گردشگری این سازمان منصوب کرد.
مهمترین عواملی که از ناحیه غذا سلامت مردم را تهدید می کند، چیست؟ پایگاه خبری لقمه: در حالیه رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو مشغول بستن چمدان و خداحافظی با این سازمان است و همین امروز و فردا جانشین وی صندلی ریاست بر این سازمان را تحویل می گیرد، مرور دغدغه های . . .
طرح توسعه باغات دیم در ۵۰۰ هزار هکتار زمین شیب‌دار اجرا می‌شود پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور برای اجرای طرح توسعه باغات دیم در اراضی شیب‌دار در نظر گرفته شده است.
روسیه دوباره بزرگ‌ترین صادرکننده گندم جهان می‌شود پایگاه خبری لقمه: وزیر کشاورزی روسیه گفت: انتظار می رود که صادرات گندم روسی در سال جاری میلادی به یک رکورد جدید برسد و عنوان مجدد بزرگ ترین صادر کننده گندم جهان را به خود اختصاص دهیم.
امسال ۲۲ میلیون تن محصولات باغبانی در کشور تولید می شود پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی با پیش بینی اینکه امسال ۲۲ میلیون تن محصولات باغبانی در کشور تولید می شود، از اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان در بخش سردخانه و صنایع بسته بندی خبر داد.
نوسانات نرخ تخم‌مرغ/واردات تخم مرغ برای تنظیم بازار پایگاه خبری لقمه: طی ماه های اخیر به دنبال نوسانات نرخ تخم‌مرغ تصمیماتی مبنی بر واردات اتخاذ شد که در صورت تحقق این امر تولیدکنندگان با چالش های متعددی روبرو خواهند شد.
بدعت دقیقه نودی نعمت زاده در قیمت‌گذاری کالاها/ افزایش رانت و تبانی یا ایجاد فضای رقابتی!! پایگاه خبری لقمه: وزیر سابق صنعت در آخرین روزهای کاری خود طی دستورالعملی حذف برچسب قیمت بر روی برخی کالاها را ابلاغ کرد.
صفحه 429 از 1754  اول  قبلی   424    425    426    427    428    429    430    431    432    433    434   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با اشتها و گرسنگی کاذب چه کنیم؟ انرژی‌تان پایین آمده، شکمتان به سر و صدا افتاده است و اخلاقتان هم از یک فرد مهربان و دوست‌داشتنی به فردی عصبی و تندمزاج تبدیل شده‌. گرسنگیتان تبدیل به عصبانیت شده است. این اتفاق برای همه ما افتاده است و می‌دانیم که اصلاً وضعیت خوبی نیست.
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند بین کمبود ویتامین D و احتمال آلودگی به کروناویروس ارتباط وجود دارد.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.