تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک پایگاه خبری لقمه: رکنی گفت: تنها 2 درصد عسل تولیدی به بازارهای هدف صادر می شود، اما این امر به معنای آن نیست که تولید عسل مناسب نداریم، بلکه به سبب نبود مزیت قیمتی امکان حضور پررنگ در بازارهای هدف وجو . . .
ضرورت تبدیل استاندارد تشویقی به اجباری پایگاه خبری لقمه: صفایی گفت: با توجه به آنکه استاندارد تشویقی، موجب عرضه برخی ازعسل های ضعیف به بازار می شود از این رو پیگیر اجباری شدن استاندارد عسل هستیم.
همکاری ایران و ارمنستان برای صادرات ماشین‌آلات کشاورزی پایگاه خبری لقمه: بدنبال سفر قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت به ایروان، نمایندگان شرکت‌های ایرانی در خصوص صادرات ماشین‌آلات کشاورزی ایران به ارمنستان، مذاکره کردند.
افزایش مجدد قیمت لبنیات چه بر سرِ سرانۀ مصرف می‌آورد؟ پایگاه خبری لقمه: نبود تناسب میان درآمد خانوارها و نرخ محصولات لبنی نگرانی هایی برای آحاد جامعه در برداشته که به موجب این امر برخی از خانوارها اقدام به کاهش و یا حذف آن از سبد غذایی خود کرده‌اند.
سوپ جو می تواند مانع از بروز و یا افزایش فشار خون شود پایگاه خبری لقمه: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی به چند نسخه طبیعی تمام عیار برای کنترل و درمان فشار خون در همه مزاج ها اشاره کرد.
پیشگیری از سرطان روده بزرگ با رژیم غذایی مدیترانه ای پایگاه خبری لقمه: مطالعات نشان می دهد مصرف رژیم غذایی مدیترانه ای که سرشار از میوه و ماهی است و کاهش مصرف نوشابه ها تا ۸۶ درصد به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک می کند.
کسانی که از خوردن شیر منع شده اند، آب ماست را جایگزین آن کنند پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو «آب ماست » را منبع غنی از کلیسم معرفی و مصرف آن را به مردم توصیه کرد.
صفحه 508 از 1753  اول  قبلی   503    504    505    506    507    508    509    510    511    512    513   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش تشخیص ماهی تازه از کهنه سبزی‌پلو با ماهی را نمی‌توان غذای ملی ایرانی دانست...

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت