مقام مسئول: ایران می‌‌تواند پل صادرات ماشین‌آلات کشاورزی به منطقه باشد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن تولید‌کنندگان تراکتور، کمباین، ماشین‌ها، ادوات و تجهیزات کشاورزی می گوید، ایران در شرایطی است که می‌تواند پل صادرات ماشین‌آلات کشاورزی در منطقه باشد.
استاندار مازندران: جهادکشاورزی درمورد آفت شب‌پره پاسخگو باشد پایگاه خبری لقمه: استاندار مازندران گفت که درمورد نفوذ آفت شب پره در جنگل های شمشاد در غرب این استان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهادکشاورزی باید پاسخگو باشد.
با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید پایگاه خبری لقمه: اکثر متخصصان تغذیه با رژیمی سرشار از سبزیجات و میوه‌های تازه موافق هستند، مصرف گوشت به اندازه کافی و کربوهیدرات‌های پیچیده مانند جو و عدس را می‌پذیرند و آن را یکی از بهترین راه‌ها بر . . .
۵۷ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد/چای ایرانی در کورس رقابت با چای خارجی پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای از پرداخت حدود ۵۷ درصدی مطالبات چایکاران خبر داد و گفت که با توجه به افزایش کیفیت تولید چای ایرانی بازار این محصول نیز طی سال‌های اخیر بهبود پیدا کرده و هم‌اکنون قیمت . . .
این پنی‌سیلین طبیعی را جایگزین آنتی بیوتیک های قوی‌ کنید پایگاه خبری لقمه: قصد داریم ترکیبی طبیعی و خانگی را به شما معرفی کنیم که می‌تواند ۱۰ برابر از آنتی بیوتیک قوی‌تر باشد و به نوعی معجزه کند ...
افزایش دوباره قیمت پیاز مقطعی است پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران معتقد است، افزایش دوباره قیمت پیاز مقطعی است و با ورود محصولات اصفهان نرخ آن کاهش می یابد.
7 نوشیدنی طبیعی مناسب برای ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: در زمان تمرینات ورزشی از طریق عرق کردن، آب زیادی از بدن خود را از دست می دهید و باید آن را جبران کنید، می توانید با آب خوردن آن را جبران کنید هم می توانید از نوشیدنی های طبیعی استفاد . . .
صفحه 512 از 1753  اول  قبلی   507    508    509    510    511    512    513    514    515    516    517   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

  غذاهایی که دندانپزشکان هرگز نمی خورند! دندان پزشكان به جای مصرف فرآورده‌هایی مانند ذرت حج...

  نکاتی در مورد مصرف ماکارونی می‌توانید به جای گوشت از سویا برای افزایش پروتئین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت