دیناروند در پاسخ به خبرنگاران مطرح کرد: موجب بی اعتمادی مردم به استاندارد نمی‌شویم/ سیاست ما جایگزین کردن نان صنعتی است رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: سیاست ما جایگزین کردن نان صنعتی به جای سنتی است و به مردم توصیه می‌کنیم با وجود هزینه بیشتر اما نان صنعتی مصرف کنند.
معاون وزیر بهداشت در نشست خبری روز جهانی غذا: عمده نگرانی ما دسترسی مردم به غذای سالم است رئیس سازمان غذا و دارو گفت: میانگین کالری مصرفی در کشور 20 درصد و میانگین مصرفی شکر و روغن‌ها نیز هر کدام 20 درصد بیشتر از میانگین جهانی است در حالی که نمک نیز در کشور ما 2 برابر نیاز مصرف می‌شود.
واکنش سازمان غذا و دارو به وجود پارافین در روغن‌های خوراکی رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: تاکنون شواهدی مبنی بر وجود پارافین در انواع روغن های خوراکی مشاهده نشده است.
اثرات مضر مصرف بیش از حد مکمل آهن در واقع، آهن سمی است که جذب آن از دستگاه گوارش به شدت تحت کنترل است.
همایش روز جهانی غذا 25 مهرماه برگزار می‌شود همایش روز جهانی غذا 25 مهر ماه سال جاری به همت کانون انجمن های صنایع غذایی ایران برگزار می شود.
واردات برنج نصف شد واردات برنج در نیمه نخست سال با افتی نزدیک به 50 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل به مرز 400 هزار تن رسید.
ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضایی مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضائی خبر داد.
صفحه 665 از 1754  اول  قبلی   660    661    662    663    664    665    666    667    668    669    670   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

  پخت طولانی مدت سبزی از ارزش غذایی موجود در آن می‌کاهد بهتر است افراد در صورت تمایل به سرخ كردن سبزیجات، ...

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رابطه فشارخون با ناتوانی جنسی فشارخون بالا هیچ علامت یا نشانه‌ای ندارد ولی تاثیر زیادی بر عملکرد جنسی افراد می‌گذارد. از نظر علمی اگر فشارخون فردی بالاتر از 140 روی 90 میلی‌متر جیوه باشد مبتلا به فشارخون است.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن پایگاه خبری لقمه: پژوهش‌های تازه نشان می‌دهد بین دو بیماری کمتر شناخته‌شده، یعنی پورپورای هنوخ و تب مدیترانه‌ای خانوادگی، پیوندی ژنتیکی وجود دارد. این دو بیماری گرچه چهره‌های متفاوتی دارند، اما ریشه‌شان در یک نقطه مشترک است: التهاب. حالا کارشناسان می‌گویند تغذیه درست می‌تواند شدت علائم و احتمال عود این بیماری‌ها را کاهش دهد.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.