بلاتکلیفی 15 هزار گوسفند در گمرک پس از کش‌و‌قوس‌های فراوان صادرات دام زنده آزاد شد اما اندکی نگذشت که رییس گمرک اعلام کرد عوارض 320 هزار تومانی برای صادرات هر رأس گوسفند در نظر گرفته شده است اما داستان به همین جا ختم نشد.
صبحانه در کافه نان با عرضه نان‌های صنعتی تازه رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم گفت: پیشنهاد تشکیل کافه نان را حدود دو سالی است که به وزارت صنعت، معدن و تجارت و دیگر سازمان‌ها و مراکز مرتبط داده‌ایم و اگر بتوانیم مصوبه آن را دریافت کنیم اشتغا . . .
داروهای ایرانی که قاچاق می‌شوند رییس سازمان غذا و دارو عمده‌ترین داروهایی که به کشور قاچاق می‌شوند را اعلام کرد و نسبت به مصرف آنها به دلیل همراه شدن با پدیده تقلب هشدار داد.
گوگل به ترساندن گیاهان جایزه داد/کمیسیون اروپایی هم ابراز علاقه کرد سه دانش‌آموز اهل ایرلند جایزه برتر امسال نمایشگاه علمی گوگل را از آن خود کردند.
منشاء زنبور عسل کدام قاره است؟ محققان سوئدی در پژوهش اخیر خود در مورد منشأ پیدایش زنبور عسل دریافته‌اند که این حشره آفریقایی نیست.
سلطان میوه‌های پاییزی را بهتر شناسید مصرف انار در درمان انواع هپاتیت‌ها،قندخون، کهیر،جوش‌های صورت و بسیاری از بیماری‌های مربوط به غلبه صفرا و همچنین ضد انواع سرطان‌های دستگاه گوارش، تصلّب شرایین و تصفیه کننده خون است.حتی خوردن انار،کودکا . . .
پایتخت جگرکی‌های جهان تصور همه از جگرکی یک سری مغازه های کوچک و یخچال ویترین دار مقابل در مغازه و آدم های به هم چسبیده ای است که در فضای کوچک و روی صندلی هایی چارپایه طور نشسته اند و تندتند دل، جگر، قلوه و ... می خورند.
صفحه 791 از 1753  اول  قبلی   786    787    788    789    790    791    792    793    794    795    796   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

  چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوان‌ترین مواد م...

  بخور نخورهای اضطراب و افسردگی در موارد اضطراب و افسردگی شدید حتماً باید درمان دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت