اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها
احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه میدارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زودتر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی میریزید؛ بعید نیست در این . . .
خطر باکتری لثه برای قلب
پزشکان هشدار دادند باکتری که عامل بروز بیماری لثه است خطر ابتلا به بیماری قلبی را نیز تشدید میکند.
چه میکنه این آب آلبالو!
آب آلبالو، نوشیدنی ترشی است که خیلیها نمیتوانند در مقابلش مقاومت کنند. بخصوص اگر در گرمای تابستان یک لیوان خنکش دم دستشان باشد.
آشنایی با ارتباط غذا با آمیزش
آمیزش باید به دنبال استراحت بدن و اتمام هضم معدی صورت بگیرد و نباید با معده پر (بلافاصله یا کمی پس از صرف غذا) انجام شود.