طرز تهیه شیرازی‌ پلو شیرازی پلو نوعی غذای محلی منسوب به شیراز است که به صورت ته چین با گوشت و بادنجان تهیه می شود.
آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و انار لقمه: با تهیه این سالاد خوش رنگ و پرخاصیت سفره خود را رنگین کنید.
پای قارچ و سیب‌زمینی؛ پیش غذایی پر انرژی خوراک یا پای قارچ و سیب‌زمینی یك اردور گیاهی خوشمزه است. این اردور را تهیه كرده و به برنامه غذایی هفتگی خود اضافه كنید.
خورش خلال بادام؛ غذای اصیل کرمانشاه خورش خلال بادام یكی از خورش‌های اصیل كرمانشاه است كه در همه مراسم رسمی طبخ می‌شود.
روش تهیه باسلوق در مایکروویو باسلوق یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به آسانی در منزل تهیه می شود.
سوپی برای تناسب اندام افرادی كه از رژیم‌های لاغری استفاده می‌كنند با قرار دادن شلغم در رژیم غذایی می‌توانند از كالری مصرفی روزانه خود بكاهند. به‌علاوه شلغم برای كنترل فشار خون بالا نیز مفید است.
طرز تهیه ترشی کلم بروکلی پاییز و زمستان فصل انواع ترشی است و در اكثر سفره‌های ما ایرانی‌ها انواع گوناگون آن یافت می‌شود البته هر شهر و روستایی ترشی مخصوص خودش را آماده می‌كند.
صفحه 109 از 148  اول  قبلی   104    105    106    107    108    109    110    111    112    113    114   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه‌ی خانگی‌ها قابل اعتماد نیستند خرید بادمجان‌های سرخ و بسته‌بندی شده کارخانه‌ای و ...

  آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن می‌شوند لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جدیدترین قوانین و مجازات‌های "نظام استاندارد" + جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟ پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!
آموزش دوخت سرویس دم‌کنی در این متن ما به آموزش یکی ازدم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کنید.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.