خورش قیمه یزدی با برنج زعفرانی خورش قیمه را در شهرهای ایران به شیوه های مختلف تهیه می کنند. قیمه یزدی از انواع قیمه است که در آن نخود استفاده می شود و بسیار هم خوشمزه است.
كوكوی بادنجان؛ غذای خوشمزه و آسان ماده اولیه بادنجان برای بسیاری خوش خوراک ها جالب توجه است. در این مطلب دستور پخت کوکوی آن را آموزش می دهیم.
روش پخت كوفتـه سماق این غذا نیازی به رب ندارد زیرا سماق رنگ زیبایی به غذا خواهد داد.
تمام فوت و فن پخت کوفته تبریزی کوفته از انواع غذای ایرانی است که نوع خاصی از آن چون مخصوص تبریز است، کوفته تبریزی نامیده می شود و روش تهیه منحصربفردی دارد.
رازهای خوشمزه‌تر شدن فلافل + دستور تهیه فلافل یکی از غذاهای لبنانی است که وقتی از کنار ساندویچی‌های نزدیک بازار تهران می‌گذریم بوی سرخ‌شده آن به مشام می‌رسد و هر رهگذری را به سوی خود می‌کشاند.
لذت خوردن کباب مکزیکی را تجربه کنید غذاهای مکزیکی به علت طعم و ادویه شان مشهور هستند. در این دستور روش تهیه کباب مکزیکی را آموزش می دهیم.
روش پخت تورتلینی با سس سبزیجات تورتلینی، نوعی پاستا و غذای ایتالیایی است که آن را با دستور زیر تهیه می کنند.
صفحه 111 از 148  اول  قبلی   106    107    108    109    110    111    112    113    114    115    116   بعدی  آخر
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

  سوپ و آش؛ غذایی کامل برای سرماخوردگی یک متخصص تغذیه با تاکید براینکه مواد مغذی از دست ر...

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت