صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دولت میتواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند
آغاز ثبت نام قطعی نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
رشد ارزش دلار در جهان
قیمت قهوه در بالاترین سطح ۲۷ ساله در بازار جهانی
کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید!
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
10جدید
طرز تهیه انواع غذا
- تریین خوراکی ها
- دستورات کدبانو
- کیک، شیرینیجات و مربا
- پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
- آشپزی با مایکروفر
- غذای ایرانی
- غذای ملل
- نان
- تنقلات
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
1جدید
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
1جدید
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
زیر گروه ها
تریین خوراکی ها
دستورات کدبانو
کیک، شیرینیجات و مربا
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
آشپزی با مایکروفر
غذای ایرانی
غذای ملل
تنقلات
نان
خورش قیمه یزدی با برنج زعفرانی
خورش قیمه را در شهرهای ایران به شیوه های مختلف تهیه می کنند. قیمه یزدی از انواع قیمه است که در آن نخود استفاده می شود و بسیار هم خوشمزه است.
كوكوی بادنجان؛ غذای خوشمزه و آسان
ماده اولیه بادنجان برای بسیاری خوش خوراک ها جالب توجه است. در این مطلب دستور پخت کوکوی آن را آموزش می دهیم.
روش پخت كوفتـه سماق
این غذا نیازی به رب ندارد زیرا سماق رنگ زیبایی به غذا خواهد داد.
تمام فوت و فن پخت کوفته تبریزی
کوفته از انواع غذای ایرانی است که نوع خاصی از آن چون مخصوص تبریز است، کوفته تبریزی نامیده می شود و روش تهیه منحصربفردی دارد.
رازهای خوشمزهتر شدن فلافل + دستور تهیه
فلافل یکی از غذاهای لبنانی است که وقتی از کنار ساندویچیهای نزدیک بازار تهران میگذریم بوی سرخشده آن به مشام میرسد و هر رهگذری را به سوی خود میکشاند.
لذت خوردن کباب مکزیکی را تجربه کنید
غذاهای مکزیکی به علت طعم و ادویه شان مشهور هستند. در این دستور روش تهیه کباب مکزیکی را آموزش می دهیم.
روش پخت تورتلینی با سس سبزیجات
تورتلینی، نوعی پاستا و غذای ایتالیایی است که آن را با دستور زیر تهیه می کنند.
صفحه 111 از 148
اول
قبلی
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دانستنی های بهداشتی سفره ای
در گذشته بیشتر از سفره های حصیری و پارچه ای استفا...
سوپ و آش؛ غذایی کامل برای سرماخوردگی
یک متخصص تغذیه با تاکید براینکه مواد مغذی از دست ر...
برای کاهش استرسهای روزمره چای بنوشید
یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
روش پیشگیری از ابتلا به سرطانی که مرتضی پاشایی را ازپا درآورد
یک متخصص بیماریهای داخلی اذعان کرد که سن مبتلایان به سرطانهای معده در جامعه امروزی به زیر 50 سال رسیده است.
چه بخوریم تا خوب بخوابیم؟
یک کارشناس تغذیه مرکز دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر این که شام را باید قبل از ساعت ۹ شب صرف کرد، تاکید کرد: هنگام صرف شام باید از مصرف زیاد غذاهای حاوی چربی و کربوهیدرات خودداری شود.
آویشن چاشنی معطر و ضدعفونیکننده
گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامینها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.
توصیههایی برای مادران باردار دچار اضافه وزن
مادران دارای وزن طبیعی میتوانند بین 11 تا 16 كیلوگرم وزن اضافه كنند و مادران لاغر تا 18 كیلوگرم نیز مجاز به افزایش وزن هستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است