صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
- تریین خوراکی ها
- دستورات کدبانو
- کیک، شیرینیجات و مربا
- پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
- آشپزی با مایکروفر
- غذای ایرانی
- غذای ملل
- نان
- تنقلات
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
زیر گروه ها
تریین خوراکی ها
دستورات کدبانو
کیک، شیرینیجات و مربا
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
آشپزی با مایکروفر
غذای ایرانی
غذای ملل
تنقلات
نان
طرز پخت آش مخصوص شب یلدا
معمولا مراسم شب یلدا بعد از شام که می تواند مثل شب عید سبزی پلو با ماهی باشد انجام می شود اما گاهی مادر بزرگهای مهربان ما با آش بسیار مقوی و خوشمزه به پیشواز زمستان می رفتند.
سالاد انار مخصوص شب یلدا
انار یکی از میوه های پاییزی است که خوردن آن در شب یلدا به صورت های مختلف جزء سنت های ایران است.
کلم پلوی شیرازی؛ غذای شب یلدای شیرازیها
شب یلدا، مراسم سنتی ایرانی هاست که در هر گوشه ایران یک نوع غذا را به عنوان غذای این شب طبخ می کنند.
آشنایی با روش تهیه لیمو شکری
لیمو شکری را با چای میل کرده و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.
روش تهیه آش مصطفی - غذای محلی اراک
لقمه: آش مصطفی یکی از جندین غذای سنتی و محلی اراکیهاست که در منطقه فرمهین، غذای میهمانیها بوده است.
روش تهیهی کوکوی شیرین- غذای محلی قزوین
لقمه: کوکوی شیرین یکی از چندین غذای سنتی و محلی قزوینیهاست.
دو دستور پخت متفاوت از بیف استروگانوف
بیف استروگانوف نوعی غذای روسی است که در ایران آن را به شیوه ای متفاوت طبخ می کنند. در این مطلب هر دو دستور پخت را ارائه کردیم.
صفحه 116 از 148
اول
قبلی
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مراقب باشید سرطان نخورید...
زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...
افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور
شیوع نارسایی کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...
میوه های غنی از کلسیم را بشناسید
در دوران بارداری لازم است مواد غذایی سالم و مغذی م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بفرمایید غذای محلی
واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمیرسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای
همه ما کمابیش در زندگی ضعفهایی داریم که ما را آسیبپذیر میکنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعفها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سالها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کردهایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتیمان آسیب میزنیم. اما در مقابل این ضعفها چه باید کرد؟
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد
مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش میدهد.
زندگی سالم با غذای سالم
سالهاست در كشورهای اروپایی و امریكا پزشكان با روی آوردن به داروهای گیاهی روش سنتی درمان بیماریها را در پیش گرفتند و به این سمت حركت میكنند تا عرضه داروهای شیمیایی را كمكم از چرخه درمان خارج كنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است