طرز تهیه ته‌چین آلو اسفناج و مرغ ته چین از انواع غذای سنتی ایرانی است که به صورت های مختلف و با مواد گوناگونی پخته می شود.
روش پخت ته چین سبزی‌پلوی ترش سبزی پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که در انواع مختلف طبخ می شود.
طرز تهیه شیرینی بدون فر لقمه: اگر می‌خواهید خیلی سریع شیرینی خوشمزه‌ای را آماده نمایید و در ضمن می‌خواهید نیازی به فر نداشته باشد، این پیشنهاد ماست...
تهیه شیرینی بدون نیاز به پخت (1) لقمه: اگر می‌خواهید خیلی سریع شیرینی خوشمزه‌ای را آماده نمایید و در ضمن می‌خواهید نیازی به پخت نداشته باشد، این پیشنهاد ماست...
روش تهیه لازانیای مرغ و پنیرسفید لازانیا از جمله غذاهای ایتالیایی است كه در میان خانواده‌های ایرانی جای خود را باز كرده و طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است به همین خاطر تصمیم گرفتیم طرز تهیه یك لازانیای خوشمزه با مرغ و پنیر سف . . .
طرز تهیه فیله مرغ با چیپس و پنیر این غذا بسیار راحت و با موادی که به آسانی در دسترس هستند، می‌تواند شما را كمك كند.
طرز تهیه مرصع پلو مرصع پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که با تزیین منحصربفرد و طعم خوشمزه اش همیشه طرفدارانی داشته است.
صفحه 121 از 148  اول  قبلی   116    117    118    119    120    121    122    123    124    125    126   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌های پاییزی لاغرتان می‌كند بهترین روش برای جلوگیری از معضل چاقی در این فصل اس...

  كاهش مصرف گوشت قرمز و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن كارشناسان سلامت و تغذیه در انگلیس ادعا كرده‌اند كه...

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
معرفی نخستین نانوایی بشردوست در همدان پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان نخستین نانوایی بشردوست استان را معرفی کرد.