طرز تهیه خورش کاری قیمه لقمه: خورش کاری قیمه یکی از انواع خورش هاست و انرژی کل این خورش 2483 کیلوکالری است.
روش تهیه چیز کیک دو رنگ لقمه: چیز کیک دسری تقریباً ساده است که دستور آن را اینجا می خوانید.
رنگارنگ پلو به سبک ایرانی لقمه: اگر «رنگارنگ پلو» را یك بار در یك مهمانی رسمی سرو كنید، مهمانان به تعریف و تمجید از شما بپردازند.
روش تهیه کلمپه + مراحل تهیه این شیرینی لقمه: شیرینی خوشمزه کلمپه کرمانی‌ طرفداران زیادی دارد.
دستور پخت دمی اسفنــاج لقمه: اسفناج مقدار زیادی آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم، ید، مس، منیزیم، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک دارد و به علت داشتن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را می گیرد.
خورش كنگر در فصل بهار اكثر میوه و سبزی‌های بهاری می‌تواند نقش به‌سزایی در سبد خانواده‌ها داشته باشد. خورش كنگر یکی از انواع خورش هاست که خیلی از جوان‌ترها با طرز تهیه آن كمی مشكل دارند.
باقـالا قاتــوق به شیوه گیلانی لقمه: یکی از معروفترین خورشت های گیلانی باقالا قاتوق است که هم طرفداران و هم مخالفان بسیار زیادی دارد.
صفحه 138 از 148  اول  قبلی   133    134    135    136    137    138    139    140    141    142    143   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه های مبارزه با بوی بد دهان رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...

  زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
کاهش وزن با برداشتن چربی اضافی محققان آمریکایی با هشدار درباره برداشتن چربی‌های اضافی بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی و سلامتی تاکید کردند که برداشتن چربی‌ها فقط در شرایط خاصی جایز است.
این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.