دستور مرحله به مرحله خوراک سبزیجات بخارپز شده به شیوه هندی+ تصاویر لقمه: این خوراك از آن دسته غذاهای ارزشمندی است كه خیلی لطیف و خوش طعم بوده و بسیار هم راحت آماده می‌شود.
شیرینی های نوروزی/ طرز تهیه سكنجبین برای سیزده بدر سنکجبین، نوعی شربت است که با شکر تهیه می شود و در سنت های ایرانی آمده است که در روز سیزده بدر آن را با کاهو میل می کنند.
شیرینی های نوروزی/ پذیرایی ساده با بیسكویت كره‌ای لقمه: به خاطر طولانی‌تر شدن روزها عصرانه طرفداران فراوانی پیدا خواهد كرد این بیسكویت با انواع شربت و نوشیدنی‌های سرد می‌تواند عصرانه مناسبی برای پذیرایی از مهمان‌ها باشد.
روش تهیه برنج لقمه‌ای لقمه: برنج، سیب‌زمینی،‌تخم‌مرغ و ماست اجزای اصلی این غذا را تشکیل می‌دهند. برنج لقمه‌ای را می‌توانید با ماست چکیده زعفرانی میل کنید.
شیرینی های نوروزی/ بهار امسال را با كیك بهاری آغاز کنید لقمه: كیك بهاری یك عصرانه بسیار مفید برای خانواده‌های ایرانی حتی دید و بازدیدهای نوروزی است.
شیرینی های نوروزی/ شیرینی های کوچک نـعلی شیرینی هایی که به سادگی تهیه می شوند، وسیله پذیرایی بسیار مناسبی در ایام نوروز هستند. شیرینی نعلی یکی از این شیرینی هاست که شما می توانید آنها را به آسانی طبخ کنید.
شیرینی های نوروزی/ شیرینی بادامی یار همیشگی نوروز لقمه: شیرینی پر طرفدار نوروزی شیرینی بادامی که بسیار آسان نیز می‌باشد.
صفحه 133 از 148  اول  قبلی   128    129    130    131    132    133    134    135    136    137    138   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

  بهترین میوه برای لاغری را بشناسید انگور بهترین میوه برای کسانی است که می‌خواهند وزن ...

  هورمون‌درمانی در باشگاه‌های بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟ دكتر كیمیاگر گفت: این روند می‌تواند ماهی یک کیلو ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه های مردانه و زنانه تا به حال به این فکر کرده‌اید که میوه‌ها را می‌توان به دو گروه زن و مرد تقسیم کرد؟ همه ما می‌دانیم که تمام میوه‌ها و سبزیجات غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند و آنها را باید جزء ضروری و ثابت سفره خود قرار دهیم، اما جالب است بدانید که یکسری میوه‌ها برای خانم‌ها فواید بیشتری دارند تا آقایان و برعکس.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.