مرغ شكم ‌پر بدون نیاز به فر لقمه: معمولا مرغ شکم پر را درون فر و یا مایکروفر گذارده و به صورت بریان سرو می کنند اما در این دستور آشپزی شیوه ای جدید به شما آموزش داده می شود.
ساندویچ ایتالیایی لقمه: یک ساندویچ ساده
ترتیلای سبزیجات لقمه: اگر از درست كردن ساندویچ‌های تكراری مانند همبرگر، كالباس و سوسیس خسته شده‌اید و می‌خواهید یك ساندویچ خوشمزه و البته شیك درست كنید، بهترین ساندویچی كه می‌توانید تهیه كنید و البته تكراری نباشد ترت . . .
پُلُمبیر، یک دسر ساده لقمه: پلمبیر یك نوع بستنی است که بسیار خوشمزه است.
آبگوشت بُزباش «آبگوشت بُزباش» که به منطقه خراسان نسبت داده می‌شود، برای خودش اسمی به هم زده است واین غذای خوشمزه بسیار ساده طبخ می شود.
دستور پخت كباب عربـی به شیوه مدیترانه‌ای لقمه:این كباب مخصوص كشورهای عربی مانند سوریه، فلسطین و كشورهای مدیترانه‌ای است.
طرز تهیه فلافل ماهـی لقمه: فلافل یكی از غذاهای پرطرفداری است كه مخصوصا بچه‌ها از خوردن آن لذت می‌برند. شاید برایتان جالب باشد بدانید فلافل ماهی هم تهیه می‌شود، كه شاید تا به حال آن را امتحان نكرده‌ باشید. فلافل ماهی یك غذ . . .
صفحه 137 از 148  اول  قبلی   132    133    134    135    136    137    138    139    140    141    142   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله ...

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا عسل معجزه می کند؟ چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
طلاق یک زوج جوان به خاطر کشک/زن نه سوغاتی را خواست نه 324 سکه طلا را پایگاه خبری لقمه: زن جوان سوغاتی کشک خشک را در شان خود ندید و تنها پس از چندماه از همسرش جدا شد.
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.