دورای کاره (کاری خشک به سبک ژاپنی) پایگاه خبری لقمه: امروز یک کاری خشک به سبک ژآپنی درست می کنیم که برای تهیه ی آن برنج و سایر مواد را با پودر کاری سرخ می کنیم.
روزهای بهاری را با «تارت مارمالادی» تکمیل کنید پایگاه خبری لقمه: در این مطلب طرز تهیه تارت مارمالادی را به شما آموزش داده ایم. این تارت را درست کنید و از آن لذت ببرید.
آموزش ژله تخم مرغ رنگی پایگاه خبری لقمه: چرا نمی شود تخم مرغ هفت‌سین را خورد؟ آدم است دیگر، دلش می‌خواهد این همه تخم‌رنگی که می‌بیند را بردارد و بخورد و کیفش را ببرد. حالا مدام مادرها بگویند که اینها تزئینی هستند و نباید دس . . .
رولت خامه‌ای با توت فرنگی های لاکچری پایگاه خبری لقمه: توت فرنگی از جمله میوه های لاکچری محسوب می شود. حالا هم که فصلش رسیده، از این میوه زیبا و خوشمزه استفاده کنید و رولت توت فرنگی درست کنید.
طرزتهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی؛ شیرینی نوروزی پایگاه خبری لقمه: شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. می‌توانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.
تهیه کیک شکلاتیِ فوری و کم کالری پایگاه خبری لقمه: در این مطلب طرز تهیه کیکی شکلاتی را به شما آموزش می دهیم که هم سریع آماده می شود و هم نسبت به کیک های دیگر از کالری کمتری برخوردار است.
مربعات باللوز؛ شیرینی هایی که به درد نوروز میخورند پایگاه خبری لقمه: مربع بللوز! نیازی نیست از اسم اش بترسید، این تنها یک نوع شیرینی بقچه ای است که با دیدن مواد اولیه اش هم عاشق اش خواهید شد. این شیرینی ها برای نوروز خیلی مناسب اند.
صفحه 20 از 148  اول  قبلی   15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

  مواد غذایی مفید برای عملکرد جنسی را بشناسید بر اساس مطالعات ترکیب اسیدهای چرب موجود در اسپرم ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.
پرده بدون سفره پایگاه خبری لقمه: چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به روزهای پایانی خود نزدیک شده و با وجود تنوع ژانری و موضوعی، جای خالی سبک زندگی ایرانی و مؤلفه‌های آن هم در آثار فیلم‌سازان پیشکسوت و هم فیلم‌سازان جوان محسوس است. یکی از این موارد کمتر پرداخته شده «غذای ایرانی» است.
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.