چه کسانی سویا را راحت تحمل می‌کنند؟ راجع به سویا حرف و حدیث زیاد است برای همین سوالی اساسی در ذهن شکل می‌گیرد که آیا سویا یک ماده‌ی غذایی معجزه‌گر است یا اینکه خطراتی نیز برای سلامتی دارد.
رابطه تغذیه با آلزایمر (Alzheimer's and diet) شاید برای شما هم ترسناک‌ترین چیز در زندگی از دست دادن حافظه‌تان باشد؛ اتفاقی که منجر به فراموش کردن عزیزانتان، گذشته و حتی خودتان بشود، این عارضه‌ای است که آلزایمر ایجاد می‌کند.
این سبزی خوشمزه باعث افزایش باروری می‌شود اگر قصد بارداری دارید برای بالا بردن شانس خود از کلم بروکسل غافل نشوید.
به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های خود گله دارند و می‌گویند که فرزند آنها، علاقه فراوانی به خوردن بستنی دارد.
مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایشان، با حذف مصرف گوشت از رژیم غذایی به سمت گیاه خواری می روند. از این رو یک متخصص تغذیه به تشریح مضرات و فواید این نوع رژیم ها پرداخت.
نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صنعتی هم مانند نان‌های سنتی، دارای جوش شیرین هستند یا نه؟ و اینکه آیا نوع آرد و نحوه پخت نان‌های صنعتی با انواع نان‌های سنتی‌ تفاوت دارد؟
آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی اصلا ممکن نباشد، اما می توان تا حد زیادی عوامل استرس زای غیرضروری را از زندگی حذف کرد.
صفحه 104 از 248  اول  قبلی   99    100    101    102    103    104    105    106    107    108    109   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چربی های خون را این گونه کنترل کنید کلسترول خوب یا HDL (لیپوپروتئین با چگالی زیاد) بر خلاف LDL مانع بروز حمله قلبی می شود.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
شخصیت خود را با مواد غذایی شکل دهید یافته های جدید علمی دانشمندان نشان می دهند که مواد غذایی می توانند در دستگاه گوارش واکنش هایی ایجاد کنند که باعث تغییرات روحی در انسان می شود و بر شخصیت انسان تاثیر می گذارد .
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.