7 قانون طلائی تغذیه در دوران بارداری در دوران بارداری باید اصول تغذیه ای را رعایت کنید تا ویتامین ها و پروتئین های لازم به بدنتان بریانید
مصرف میوه و سبزی هنگام افطار و سحر، تشنگی را کاهش می‌دهد مسئول بسیج جامعه پزشکی گیلان، گفت: مصرف میوه و سبزی آبدار هنگام افطار و سحر کمک زیادی به تنظیم وضعیت آب بدن کرده و احساس تشنگی در طول روز را کاهش می‌دهد.
خربزه و گرمک برای دیابتی‌ها ممنوع یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف خربزه و گرمک برای افرادی که قند خون دارند توصیه نمی‌شود.
با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دارد. پژوهشگران و متخصصان پس از دوره‌های تحقیقی متعددی كه روی توانایی‌های ذهنی داشته‌اند، دریافته‌اند چند عملكرد و گروهی از مواد غذایی بر توانمندی‌های مغ . . .
گوشت کبابی خوشمزه است اما... واقعیت این است كه اكثریت مردم جامعه از اینكه شیوه پخت غذای آنها روی ارزش و سلامت غذایی كه پخته‌اند تاثیر مستقیم و بسیار مهمی دارد، ناآگاهند.
تنظیم فعالیت کبد با مصرف انگور یک محقق طب اسلامی ایرانی معتقد است: انگور حرارت بدن را تامین می‌کند، هر کیلو انگور برابر دو کیلو گوشت عمل می‌کند و برخلاف گوشت مقدار اسیداوریک را در بدن افزایش نمی‌دهد.
دیابتی‌ها روزه را با خرما افطار کنند مشکل اصلی بیماران دیابتی در ماه رمضان بروز دو حالت «هیپوگلیسمی» (افت قندخون) یا «هیپرگلیسمی» (افزایش قندخون) است.
صفحه 162 از 251  اول  قبلی   157    158    159    160    161    162    163    164    165    166    167   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

  پیشنهاد‌هایی برای بیشتر آب خوردن بدن ما انسان‌ها به غیر از خوراکی‌های متفاوت برای ا...

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انجیر درمان کم خونی انجیر، یکی از میوه هایی است که برای درمان بیماری های مختلف موثر است.
نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.