دیابت نوع دوم، مشکلی که با بدغذایی‌ ایجاد می‌شود بعضی از بیماری‌ها، ناشی از کمبود دریافت مواد غذایی است. برخی دیگر در اثر افزایش دریافت بیش از حد نوعی ماده غذایی یا عنصر اتفاق می‌افتد. در مواردی هم بیماری‌های ناشی از بدخوری‌ایجاد می‌شود؛ مثل دیابت ن . . .
پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
میوه‌هایی موثر بر کاهش چین و چروک پوست توسعه و رشد چین و چروک های پوست اجتناب ناپذیر است، اما نوع و شدت این چروک ها قابل کنترل هستند. شما نمی توانید در ژن خود دست ببرید تا پوستتان را حفظ کنید، اما می توانید در از آن در مقابل آفتاب محافظت ک . . .
آیا می‌توان با تغذیه مناسب به جنگ سرطان رفت؟ همه ما مطالب زیادی خوانده‌ایم که تأکید کرده‌اند تغذیه مناسب از بروز سرطان پیشگیری می‌کند ولی آیا تغذیه در بیمار مبتلا به سرطان نیز در بهبود سرطان مؤثر است؟
غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشان‌دهنده نیاز بدن به انواع مواد غذایی است. در كنار تغذیه صحیح، ورزش را نباید فراموش كرد كه نادیده گرفتن آن باعث می‌شود علی‌رغم داشتن بدن و بازوهای قوی، . . .
هندوانه قند خون را به شدت افزایش می دهد پزشک مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: ممکن است مصرف خارج از محاسبه غذاها و تنقلات مخصوص شب یلدا و نیز مصرف بی رویه میوه جات به ویژه موز، هندوانه و انگور با احتمال زیاد بیماران دیابتی را روانه بیمارستان کن . . .
اگر مایلید فرزند پسر داشته باشید صبحانه را کامل بخورید یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بحث ارتباط تغذیه با جنسیت جنین هنوز در مراحل مطالعات اولیه قرار دارد تاکید کرد: در مطالعه ای مشخص شده گروهی که تولد فرزند پسر در آنها بیشتر بوده صبحانه کامل مصرف می . . .
صفحه 199 از 248  اول  قبلی   194    195    196    197    198    199    200    201    202    203    204   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.